fbpx
skip to Main Content

Alle (Fri)tiders hos Kroken

Marit Jensen i rekvisitabutikken hos Kroken Caravan i Sørlandsparken har fylt opp hyllene for en ny høysesong

-Når nordavinden gir seg og campingplassene åpner merker vi det godt i butikken. Campingfolket skal gjøre seg klar for en ny sesong på hjul, smiler Marit med forventning i blikket.

– Det toppet seg før påske, siden har det vært på det jevne, men nå løsner det igjen. Det er forresten ikke bare campingfolk som er kunder hos oss, både de med båt og de med hytter finner det de trenger her, forteller hun.
Og det er ikke rent lite, en runde mellom reolene i den store butikken gir et klart inntrykk av at folks fritid er blitt mangfoldig. Fjonge serviser og ditto bestikk i plast som tåler en støyt underveis er sikker vinner i campingvogner og bobiler, og i båter, selvsagt.

Selvbakt brød på farten
Om savnet etter ferskt brød på turen skulle melde seg, så er det mulig å bake sitt eget med en fiks fritidsovn som ikke er større enn en normal kakeform.
– Denne formen kan du plassere på gassblusset, eller på primusen, eller på en elektrisk kokeplate for den del, og da er prinsippet at du får både under- og over varme slik at brødet blir jevnt stekt. Det fungerer faktisk bedre enn de innebygde stekeovnene som finnes i en del vogner og bobiler, forklarer Marit.

Muffins, eplekake, omelett, pai, eller steke fisk er andre muligheter med den enkle fritidsovnen.
Gassgriller som ikke er større enn at de fint går inn i bagasjerommet, er en annen slager i butikken.

Skaffer det meste
Elegante lenestoler til å klappe sammen slik at de nesten ikke tar plass, og som dessuten er lette, er en annen slager. Og selvsagt det «vanlige» forbruksmateriellet; sanitærvæske til campingtoalettet og toalettpapir som løser seg opp i systemet. Vanlig papir vil lett føre til klabb og babb i systemet siden det ikke løser seg opp.
– Vi skaffer også reservedeler av mange slag. Noen kjøper seg en gammel vogn som de vil ruste opp og da er det behov for mye forskjellig, det er snakk om så vidt spekter at vi ikke kan ha det i hyllene til enhver tid, men vi skaffer det som ønskes på noen dager, understreker Marit.

Rekvisitabutikken er tilknyttet Max Fritid som er leverandør til alle syv Krokenbutikkene i Norge.

Back To Top