fbpx
skip to Main Content
TATOVERING: Fatemeh forteller at å fjerne gamle tatoveringer er veldig populært. Foto: Privat

Kan skilte med seks nye diplomer på veggen

På tross av pandemien har Saits Medisinske opplevd en sterk vekst i koronaåret. Hudpleier og laserterapeut Fatemeh Najafi er storfornøyd med både videreutdanning og fulle kundelister.

– Når Norge stengte ned i mars i fjor var vi som andre veldig bekymret for utviklingen. Jeg tok dermed beslutningen om å bruke tiden på videreutdanning og heller ta et litt roligere år, forteller Fatemeh fra de lyse og trivelige lokalene til Saits Medisinske på Vestre Torv i Kristiansand.

Privatklinikken åpnet dørene for hele 16 år siden og Fatemeh har vært med helt fra starten. Sammen med de åtte andre behandlerne på huset tilbyr Saits Medisinske et helhetlig tilbud innenfor kosmetisk, medisinsk og kirurgisk laserbehandling.
– Etter oppstarten i 2005 har vi vokst noe helt enormt og har nå en solid kundegruppe på Sørlandet. Selv om det har vært et vanskelig år for mange så har vi opplevd økende vekst. Når folk ikke kan reise så forblir pengene her i Norge og folk bruker dem her. Mange ønsker å ta litt ekstra vare på seg selv i en vanskelig tid, og det kan vi være med på å tilby. Jeg fikk altså ikke et roligere år, men dobbelt så mye å gjøre, smiler hun.

Opplever økning
Fatemeh har det siste året tatt en rekke kurs og diplomer fra Phi Academy som har kontorer iblant annet England, Australia og USA. Hun forteller at hun gleder seg til å kunne tilby hudpleie og permanent makeup ved bruk av helt nye serum og teknikker som en av de eneste klinikkene i Norge.

– Phi-behandlingene kombinerer god, gammeldags hudpleie med moderne teknologi for å kunne finne den perfekte kombinasjonen på behandlingen til nettopp den kunden som sitter foran meg. Alle mennesker er individuelle og forskjellige, og Phi-systemet hjelper med å finne akkurat korrekt behandling for din hud, forklarer hun.

I tillegg til hudpleie tilbyr også Phi-systemet hårfjerning, permanent makeup og fjerning av blant annet tatovering, arr og rynker med laser.
– Jeg opplever en økt pågang fra mennesker som ønsker å fjerne gamle tatoveringer og denne metoden vi benytter er veldig effektiv og etterlater et veldig godt resultat. Metoden er også veldig god på både arr og rynker, forklarer hun.

Behandler med laser
Fatemeh presiserer at det ikke er noen quick-fix å fjerne gamle tatoveringer – selv med Phi-metoden. Det krever ofte flere behandlinger og det følger ofte bivirkninger med både den gamle og nye metoden for fjerning.
– Tatoveringer og permanent makeup tatt i Norge og ellers i Europa er ofte greie å fjerne fordi de ikke sitter så dypt. Tatoveringer tatt i typiske ferieland som Tyrkia og Thailand er ofte vanskeligere og krever flere behandlinger. Vi klarer likevel å fjerne de aller fleste med et godt resultat. Jeg anbefaler alle å ta en titt på instagramen min @phi_arezoonajafi for å se bilder av prosessen, legger hun til. Det er derimot ikke bare de nye behandlingene som fyller opp dagene til Fatemeh. Hun forteller at laserbehandling for å fjerne sprengte blodkar, fjerne linjer og rynker og fornying av huden er populært.
– Mange kvinner ønsker tatovering på brystvortene etter kirurgi og dette tilbyr vi også. Er det en behandling jeg ikke kan utføre har vi andre flinke folk på huset som kan overta og vi utfyller hverandre på denne måten veldig bra, forteller hun.

Tilbyr
Selv om dagene er lange og listene fulle skal Fatemeh fortsette å jobbe på og utvikle seg. I tillegg jobber hun også en dag i måneden i Flekkefjord, Langenes og Arendal.
– Alle her på Saits Medisinske er opptatt av å holde oss oppdaterte, utvikle oss og følge trendene. Vi er veldig fornøyde med å kunne tilby et så bredt spekter av behandlinger innenfor alt fra allmennmedisin til smertebehandling og kosmetiske behandlinger og vil fortsette å utdanne og utvikle oss også i tiden fremover, forsikrer hun.

Back To Top