fbpx
skip to Main Content
Rustet for høysesong: Frank Øgrey Eikhom og Tor Sigurd Bransdal, her sammen med salgssjef for Brenderup i Norge, Tommy Isaksen, har sørget for velfylte lagre av hengere av mange slag – båthengere især.

Tilhengersenter Sør i vekst

Med Brenderuphengere i sortimentet vil Tor Sigurd Bransdal nå ut til alle som har behov for tilhenger av ulike slag.

-Brenderup er litt mer for hvermannsen og merket har virkelig slått an siden vi begynte å selge det etter påske. Av 60 hengere vi har tatt inn er over halvparten allerede solgt, forteller en fornøyd Bransdal.

Siden han startet opp med Tilhengersenter Sør vis a vis bilverkstedet sitt på Bråvannsløkka for to år siden har det vært mest vekt på hengere til proffmarkedet. Hestehengere, biltransporthengere, tipphengere, maskinhengere, skaphengere og forskjellige spesialhengere som er mest rettet mot proffmarkedet har vært å finne hos Bransdal. Nå kan han tilby hengere for folk flest, som for eksempel små hengere for hageavfall og søppel og skrot som skal på fyllinga.

Utvider staben
-Brenderup er et dansk merke, svensk eid og med fabrikker i Polen og i Sverige. Brenderup tilbyr hengere av god kvalitet til fornuftig pris, mener Tommy Isaksen, salgssjef for merket i Norge. Han har svingt innom Tilhengersenteret for å hilse på eier Bransdal, og nyansatte Frank Øgrey Eikhom som sammen med en mekaniker og Bransdal selv skal drive med salg, service, reparasjoner og utleie av tilhengere.

-Vi har til nå hatt utleie og verkstedtjenester gjennom bilverkstedet men skal nå få alt under samme tak, forklarer han.

Mai måned er høysesong i tilhengerbransjen, og særlig båthengere går unna som de berømte varme hvetebrød. Brenderup leverer båthengere som kan frakte farkoster opp til 30 fot og med totalvekt på 3500 kilo.

-Det er fullt kjør ja, «alle» skal ha henger til å frakte båten nå før sesongen starter. Så blir det stille på sommeren før det tar seg opp igjen når båtene skal opp om høsten. Ett år ble det ekstra travelt da det ble varslet storm i september. Plutselig hastet det veldig med å få båten på land, forteller Tor Sigurd Bransdal.

Mangfoldig virksomhet
Bransdal driver Vågsbygd Bilverksted vis a vis Tilhengersenteret, samt et moderne bilvaskeanlegg som har kapasitet til å håndtere bobiler og andre større kjøretøy. Det har blitt mye løping att og fram mellom virksomhetene siden han utvidet med salg av hengere.

-Nå blir det mer levelig som Frank har kommet inn. Det var helt nødvendig å få inn en mann som kan konsentrere seg om tilhengerbiten, så kan jeg ta meg av bilverkstedet og tilhengerverkstedet. Det er kanskje greit å minne om at tilhengere også har behov for service. Bremser og påløp ruster lett, og særlig om de står mye ubrukt. Kulekobling, bremser og lys og alle bevegelige deler krever ettersyn og vedlikehold, minner han om.

Ny mann i tilhengerbutikken: Frank Øgrey Bransdal (t.v) skal betjene kunder på tilhengersenteret slik at Tor Sigurd Bransdal kan bruke tiden sin på verkstedet.
Back To Top