fbpx
skip to Main Content

Petter Pilgaard går solo

For halvannet år siden overrasket Petter Pilgaard alle med å bytte karrierevei. Hverdagen som anleggsarbeider har gitt mersmak. Derfor starter han nå for seg selv. For Petter er dette en drøm som endelig går i oppfyllelse.

 

Som Petter tidligere har bebudet så er han først og fremst anleggsarbeider, ikke TV-kjendis. Han elsker å gjøre et såkalt «ærlig» arbeid og samtidig få litt skitt på buksene og under neglene. Nå tar han det hele et steg videre og starter sin egen virksomhet.
– Dette er noe jeg har tenkt på lenge, men som du vet er det langt fra tanke til handling. Det er selvsagt litt skremmende, men samtidig veldig spennende. Det dukket rett og slett opp en mulighet som lar meg realisere det hele litt tidligere enn planlagt, sier han.

Stolt som en hane

Som alle vet, er det ikke akkurat gravemaskiner, traktorer, plenklippere og annet utstyr rimelig utstyr.
– Via gode kontakter har jeg fått på plass en god avtale med Kubota som er en av verdens beste og største produsent av blant annet traktorer. Dette gir meg muligheten til å realisere en drøm jeg egentlig har hatt siden jeg var guttunge. Hvem hadde trodd at Petter Pilgaard skulle bli maskinentreprenør for å få år siden? Jeg er rett og slett stolt som en hane, bedyrer han.

God ambassadør

Kjetil Nilsson som er daglig leder i Nellemann Machinery som fører Kubota i Norge, sier han har fulgt Petter fra sidelinjen og synes det er veldig spennende at han har valgt den retningen han har.
– Petter er en god ambassadør for yrket, og er en vi ønsker å støtte i startfasen. Vi har derfor valgt å støtte han med kunnskap, opplæring og en fornuftig avtale rundt maskiner for at han skal komme i gang. Businessen må han selvsagt sørge for selv, men han er et forbilde for alle der ute som vurderer å følge i hans fotspor. Han er et godt eksempel på at det aldri er for sent å endre retning, selv om han garantert blir å se på TV fremover også. Nå får han tilgang på det beste utstyret som er å oppdrive. Resten blir opp til han selv, sier han.

Får støtte av Vendela

På spørsmål om hva hans bedre halvdel mener, er svaret at hun synes det er tøft og at hun støtter han fullt ut.
– Vendela har jo vært pådriver for dette hele veien. Det er hun som har dyttet meg over linjen og fått meg til å ta det endelige valget. Hun er stolt av meg og støtter meg fullt ut, forteller han.

Back To Top