fbpx
skip to Main Content
Til topps: Endelig (nesten) ferdig. Richard Andersen, medeier og tømrer, Rebecca Åsan Finsland, daglig leder, Ragnhild Åsan Andersen, grunneier, og Raymer Åsan, medeier og maskinfører nyter utsikten fra hytta i trærne. Snart kan flere få oppleve samme utsikt. Alle foto: Stian Finsland

Trehytte snart klar

Stian Finsland og resten av familien er i innspurten med å ferdigstille tretopphytta langt inne i Ivelands dype skoger som vi har omtalt tidligere. Nå er det bare et sprekt navn som mangler.

-Og det tenkte jeg at hvem som helst kunne være behjelpelig med å finne – et flott navn som sier noe om hva en hytte oppe i trærne kan være, sier Stian. Torsdag 8. juli legger daglig leder i Iveland Tree Top Panorama, Rebecca Åsan Finsland, ut en konkurranse på Facebook der alle kan legge inn en kommentar til hytteprosjektet og komme med spenstige forslag til navn på hytta som ligger idyllisk til ved Lomtjønn, en avstikker på veien mot gården Rossås.

Voldsom interesse
Stian tror det vil komme mange navneforslag, interessen for tretopphytta har nemlig vært formidabel på Facebook.
– Det har i alle fall kommet over 100 henvendelser fra folk som lurer på når det blir mulig å bestille overnatting, så det har vært utrolig gøy, smiler han. At den heldige vinneren i navnekonkurransen får et døgn gratis i hytta som premie må jo være innertier.
–Vi satser på at hytta skal være klar til bruk i midten av august med strømtilkobling og det hele. Da hadde det jo vært gøy om vinneren og hans eller hennes følge kunne være de første som fikk innvie hytta, tenker Stian.

Hotellstandard
– Men ellers vil vi være fleksible med hensyn til valg av dato, understreker Stian.

Hytta, som er på 45 kvadratmeter og går over to etasjer, er ikke noe primitivt krypinn. Her skal det bli hotellstandard med fullt utstyrt kjøkken, gode senger, dusj og toalett og varmepumpe. Selv trådløst nett skal være på plass, men det spørs om ikke naturens fred og ro blir viktigere enn å skulle surfe på nettet i slike omgivelser.

Så da er oppfordringen gitt, gå inn på Iveland Tree Top Panorama på Facebook og bli med i konkurransen. Kanskje er det du som får være med å innvie tretopphytta i Iveland?

Ønsker velkommen til topps: Richard Andersen, Raymer Åsan, Ragnhild Åsan Andersen og Rebecca Åsan Finsland gleder seg til å ta i mot vinner av navnekonkurransen i tretopphytta.
Eksklusivt i skogen: Slik blir den ferdige hytta seende ut i all sin prakt. Illustrasjonsbilde.
Back To Top