fbpx
skip to Main Content

Musikkvideopremiere:

– Krevde mye arbeid for å få det til å se ut som sommer

Terje Nodland fra Tvedestrand er primus motor i bandet Wayoh, og Sørlandsavisen har fått æren av å vise premieren på bandets nye musikkvideo, offentliggjort i dag.

 

Terje Nodland (43) er ikke fra Egersund, som navnet skulle tilsi, men fra en enda mindre plass i Tvedestrand. Han er primus motor og en av låtskriverne i bandet Wayoh. Sørlandsavisen har fått forhåndsrett til å vise deres nyeste musikkvideo. Selve bandet har base i Molde og mesteparten av musikkvideoen ble tatt opp på Farstadsanden, med dronebilder fra Atlanterhavsveien og seilbåt i fjorden utenfor Aukra, men å filme utendørs på nordvestlandet er ikke fritt for utfordringer, skal vi tro Nodland.

– Jeg har et godt forhold til Sørlandet og savner det ofte, særlig om sommeren. Da er været svært annerledes på nordvestlandet. Da musikkvideoen ble spilt inn var det ni grader og vind, og vi måtte få det til å se ut som det var sommer og varmt. Det var nok den største utfordringen med innspillingen. I tillegg var det grått vær, og det måtte jobbes mye med å løfte fram fargene i etterkant for å få den til å se sommerlig ut, røper musikeren.

Gode samarbeidspartnere

Det er Terjes bror, Torstein Nodland, som har regissert videoen. Han har vært med på å lage musikkvideoer for kjente navn som Mira Craig, Sondre Lerche og Kristin Asbjørnsen tidligere. Specsavers og Holmen Optikk sponset innspillinga av låta og delvis musikkvideoen.

God norgesreklame

Musikkvideoen ble laget for singelen Guide Me Home, som spilles på radio for tida. Låta ble utgitt nylig, og fikk gode skussmål fra avisens musikkanmeldere. Selve videoen er god reklame for Norge som reisedestinasjon, med flotte naturbilder, klar sjø og ren luft.

Bandet har ingen konkrete planer om å besøke Sørlandet denne sommeren, men kommer gjerne og opptrer når muligheten byr seg.

 

Back To Top