fbpx
skip to Main Content

10 000 kilometer med ferieglede

Vinn-vinn i sommer:

Firmabilen til Kjellemo Bilverksted i Sørlandsparken fikk kjørt seg i feriemåneden juli da fire heldige vinnere fikk disponere bilen fritt en uke hver.

«Å herlighed, dette var som å vinne i Lotto!»

-Slik omtrent sa hun det, damen som nettopp hadde solgt bilen sin og stod uten når sommer og ferie stod for døren. Dermed ble det bilferie på henne og familien likevel, beretter Daniel Nymo og Eivinn Andersen, de to som driver BilXtraverkstedet og som valgte å låne ut firmabilen en måned.

«På norgesferie med Kjellemo» het konkurransen der vinnerne fikk med seg en omfattende utstyrspakke fra Stormberg, i tillegg til lånet av bilen en uke.  Per Hagen Bilrekvisita var også sponsor for konkurransen og bidro med gevinster. Skalljakker, hengekøyer, hodelykter og spisebestikk og annet ble rundhåndet delt ut for at ferieopplevelsen skulle bli så god som mulig. Og ikke bare til sjåføren, men til alle som ble med på turen i bilen, det vil si inntil fem personer.  Kjellemo bidro i tillegg med drivstoff for inntil 2500 kroner.  Så da var årets sommerferie vel i boks for de fire vinnerne.

Vi velger å vise en del av bildene som vinnerne ble oppfordret til å ta for å dokumentere at det er mye gøy å oppleve i ferielandet Norge.

 

Fargerik bil: Firmabilen med sin rike dekor ble nok lagt merke til rundt om i Norges land i juli måned da fire vinnere fikk kjøre rundt med den en uke hver. Her poserer Eivinn Andersen og Daniel Nymo med bilen etter «målgang» etter 10 000 kjørte kilometer.

 

 

Back To Top