fbpx
skip to Main Content

Se tigerfødsel på direkten

Hunntigeren, Boonya, som bor i Dyreparken i Kristiansand, er høygravid og kan føde når som helst. Fødselen kan du følge med på her.

 

Sørlandsavisen har fått tilgang på en live-video av Boonyas innkvartering i Dyreparken. Dyreparken har nemlig mottatt mange henvendelser fra barn og voksne som etterspør live-sending fra hunntigeren, Boonya, som venter unger. Dette kan skje når som helst. Aktiv link til livesendingen ser du under.

Det er flere kameraer inne hos Boonya, og det vil bli vekslet jevnlig mellom disse kameravinklene. Kameraene overvåkes av ansatte hele døgnet, og vil styres etter behov.
Live-sendingen vil inneholde flere intervjuer og innslag underveis fra både dyrepasser, biolog og veterinær i Dyreparken. På video-lenken finnes det også en chat-funksjon på siden for seerne til å stille spørsmål og kommentere, og ansatte i Dyreparken vil besvare fortløpende.

Back To Top