fbpx
skip to Main Content
2400 kvadratmeter bil: Ydse Auto har flyttet inn i nye store lokaler et par steinkast fra de gamle og tilbyr nå både bruktbiler og verkstedtjenester.

Åpnet nytt bruktbilhus på bursdagen

Håvard Ydse gikk for en tre-trinns rakett da han valgte 1. september til å nyåpne bruktbilforretningen i Sørlandsparken. Samme dag fylte han 32 år, og det var på dagen tre år siden han etablerte Ydse Auto et par steinkast fra der han har funnet seg til rette nå.

– Ja, jeg har planlagt i forhold til det med dato, jeg har litt sans for det, smiler han. Nå kan han og hans ansatte boltre seg på 2400 kvadratmeter over tre etasjer som rommer et topp moderne verksted i tillegg til bruktbilbutikken. Verksted er noe nytt hos Ydse Auto.
– Jeg har hele tiden siden starten tatt sikte på å etablere verksteddrift i tilknytning til butikken, og nå, med nye og større lokaler, var det mulig. Det handler om å serve kundene som handler bil hos oss på en bedre måte når det kommer til service og reparasjoner. Verkstedet vil dessuten gi mer stabil drift gjennom året, mens bilsalget nok har en tendens til å svinge gjennom sesongene, påpeker den unge daglige lederen som understreker at seriøsitet i alle ledd er alfa og omega i bransjen.

Voksent verksted
Verkstedet, som er en del av Sjekkpunkt kjeden, er blant de største i området med 11 løftebukker og topp moderne utstyr. Krav til inneklima er også tatt på største alvor ved å investere i et stort lufteanlegg som skifter ut luften flere ganger i timen. Avansert diagnoseutstyr skal gjøre det mulig å ta service og reparasjoner på alle bilmerker etter de standarder som produsentene har satt. Verkstedet er dessuten godkjent for EU-kontroll.
– Dette var ikke billig, er alt Håvard vil si når vi spør om kostnaden. Men han er ikke i tvil om at det var riktig å investere slik.
– Jeg vil gjøre det skikkelig fra starten og dessuten ta høyde for at det er mulig å vokse innenfor nåværende rammer, både med hensyn til bilsalget og med verkstedtjenester, påpeker han.

Rema 1000
Per i dag har han om lag 70 bruktbiler på lager, men det er plass til flere på litt sikt. Biler for folk flest, poengteres det.
– Litt Rema 1000 ja, biler for alle slags kunder, hovedsakelig i prisspennet 50 000 til 350 000 kroner.
– Hva kan du få for 50 000 kroner?
-En typisk småbil av det nøkterne slaget, en type bil som vil være aktuell for unge som er ute etter sin første bil. Og der er det et poeng, ved å knytte til seg førstegangskjøpere, kan det åpne seg mulighet for å etablere et fast kundeforhold over mange år. Men det fordrer selvsagt at kunden er fornøyd og føler seg vel ivaretatt! Igjen, seriøsitet som skaper tillit er alfa og omega i bransjen, understreker Håvard Ydse.

11 fast ansatte pluss to på deltid har sitt arbeid hos Ydse Auto i dag. På sikt kan det bli tre, fire til.

– Pilene peker oppover, i 2020 omsatte vi for 44 millioner, og nå ligger vi ca syv millioner foran fjoråret og styrer mot 60-65 millioner i omsetning for inneværende år. Når vi nå etablerer verksted, samt glass service ved at vi er blitt med i Glassdrive-kjeden som skifter og kalibrerer frontglass regner jeg med ytterligere vekst, sier Håvard Ydse.

 

Romslig og rent: 11 løftebukker og alt av moderne verktøy og utstyr skal sikre effektiv verksteddrift.
Koronatilpasset: Sharebox gjør det mulig for kunden å deponere bilnøkkel i boksen, og å hente den når bilen er ferdig på verksted ved å slå en kode mottatt på SMS. -Men, altså, vi setter pris på fysisk kontakt med våre kunder også, understreker Håvard Ydse.
Biler for folk flest: Håvard Ydse ønsker velkommen til lyse og luftige lokaler fylt opp med biler i prisklasse 50 000 – 350 000 kroner.
Back To Top