fbpx
skip to Main Content
Sissel og Benedicte inviterer til stort klesmarked den 16. oktober.

Stort klesmarked 16. oktober: –Her kan du gjøre solide kupp

– Vi har fått mye tøy, og vi ønsker å gi publikum mulighet til å få flotte kvalitetsprodukter til en rimelig penge. Her kan du så absolutt gjøre et kupp eller to.

Steffen Hodne i Blå Kors Vision Aktivitetspark ser utover bordene som er fylt av kvalitetstøy fra Brandsdal of Norway, Bølger, Urban Pioneers, TwentyFour, Buffalo og mye mer.

Markedsdagen blir også brukt til å promotere Blå Kors sitt eget klesmerke, «Øy», som ble lansert på forsommeren.

Barnetøy og voksenklær
Den 16. oktober inviterer hele Blå Kors-familien i Kristiansand til stort klesmarked i lokalene.
– Blå Kors Kristiansand er så heldige at mange ønsker å bidra inn til det arbeidet som vi driver. Det er flere som har donert nytt tøy og nye sko, og dette ønsker vi å selge ut til en rimelig pris. Størrelsene er fra små barn til godt voksne, så omfanget er stort, forklarer Steffen Hodne.

Underholdning og informasjon
Prisene starter på 25 kroner, og med 200 kroner som makspris.
Under markedsdagen blir det flere ulike stands. SnakkOmMobbing.no blir å finne med egen informasjonsstand. Tidgiverne (de frivillige) i Blå Kors vil også være til stede for å informere om hva det innebærer å kunne gjøre en frivillig innsats. Utenfor inngangsdøren blir det en egen stand for å promotere vedsalget som nå har startet opp.
– Ikke minst blir det show gjennom hele dagen. Det blir skateshow og en egen DJ som spiller, alt for å skape en god stemning, og selvsagt blir det også en konsert underveis, smiler Hodne.

Servering og gaming
I kafeen kan man kjøpe kaffe, kalde forfriskninger og noe godt å bite i.
– Vi avslutter dagen med en solid lansering. Da åpner vi E-sport-senteret (gamingsenteret journ. anm.) vårt, hvor alle som ønsker det kan komme for å spille sammen med andre, forteller Hodne.

 

Back To Top