fbpx
skip to Main Content
Daglig leder Tor Gunnar Albert forventer en fortsatt god verdiutvikling på bolig i Agder. Foto: Johnny Vaet Nordskog

Vil profesjonalisere leiemarkedet i Kristiansand

– Vi leier ut og forvalter ca. 15.500 boliger på landsbasis og tilfører kompetanse og erfaring til vårt nyåpnede kontor på Sørlandet, sier administrerende direktør i Utleiemegleren Forvaltning, Vibecke Lyse Augdal.

 

– Nye arbeidsplasser i nærliggende byer gjør det ekstra spennende å etablere oss på Sørlandet, med en forventet økt etterspørsel etter gode utleieboliger i årene som kommer, forteller Augdal. Nå skal vi sammen med daglig leder Tor Gunnar Albert og de ansatte fra tidligere Delego bli best på utleiemarkedet lokalt.

Interesant område for boliginvestering

Kristiansand og øvrige byer i Agder er et interessant område for boliginvestorer. Boligprisene har vært særdeles gunstige over tid. I løpet av det siste året det vært en betydelig prisstigning, som fører til svært god avkastning på en utleiebolig.
– I mange tilfeller har investorer i Kristiansand en avkastning på 4-4,5% sammenliknet med 2-3% i Oslo og jeg forventer en fortsatt god verdiutvikling på boliger i Agder, sier daglig leder ved Utleiemegleren Kristiansand, Tor Gunnar Albert.

Back To Top