fbpx
skip to Main Content

Menn søkes til utdanning innen helsefag

Er du arbeidssøkende mann mellom 25-55 år og ønsker å jobbe innen helse? Kristiansand kommune skal rekruttere 25 nye mannlige helsearbeidere for det nye året.

 

Kristiansand kommune er en av kommunene i Agder som er med i et nasjonalt rekrutteringsprogram, «Menn i helse», hvor arbeidssøkende menn mellom 25-55 år tilbys et komprimert og forutsigbart utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider.

Oppstart våren 2022

Nytt kull starter opp våren 2022 og programmet søker nå etter nye menn som ønsker å delta.
– Vi skal ha tidenes rekruttering for Kristiansand i år med inntil 25 plasser. Det er jo helt fantastisk, sier fylkeskoordinator for Menn i helse, Helene Lie Seljåsen i KS.

Hun ivrer for at flere menn tør å ta sjansen og forteller videre at programmet har vist gode resultater i Agder og landet ellers. Til nå har 56 tatt utdanningen i Agder og ytterligere 14 menn skal ta fagbrev i november.
– Vi har høy sysselsetting etter endt utdanningsløp i Agder. Over 92% har en jobb de kan leve av i etterkant, sier hun.

Digitalt informasjonsmøte 7. januar 2022

Det blir digitalt informasjonsmøte om utdanningen 7. januar 2022 kl. 12.00-13.00.
På informasjonsmøtet får du høre mer om programmet «Menn i helse», utdanningen og jobbmulighetene. I etterkant av møtet blir det gjennomført intervju.
Etter intervjuet vil egnede og motiverte kandidater få tilbud om en fire måneders veiledet praksisperiode som helserekrutt på sykehjem eller tilsvarende. Deretter er det sommerjobb og videre utdanning frem mot fagbrev som helsefagarbeider.

Påmeldingsfrist for infomøtet er 5. januar kl. 16.00. Påmelding må gjøres via Kristiansand kommunes nettsider.

Artikkelen var først publisert på Kristiansand kommunes nettsider.

Back To Top