fbpx
skip to Main Content
Ronnie Jacobsen, Siren Wilhelmsen og Kjetil Høyer Jonassen .

Oppdaterte datoer: Min sørlandsjul

Siren Wilhelmsen tar publikum med inn i sitt musikalske juleunivers, når hun inviterer til «Min sørlandsjul» i Søgne hovedkirke søndag 5. desember, som en av flere julekonserter på Sørlandet.

 

Artisten Siren Wilhelmsen har gjennom to tiår begeistret og berørt publikum med sin sangstemme og inderlige formidlingsevne.
– I julekonserten jeg har kalt «Min Sørlandsjul», vil vi ta publikum med inn mitt juleunivers, med sang, historiefortelling og selvsagt julebudskapet, sier Siren Wilhelmsen.

Med seg har hun Ronnie Jacobsen som vant Spellemannsprisen i 2019 på strengeinstrumenter og Kjetil Høyer Jonassen på tangenter. Lars Kristian Lia er med på lyddesign.
– Vi ønsker å omfavne kjernen og mangfoldet i julebudskapet på en folkelig måte, sier Wilhelmsen.

Norsk salme- og folkemusikk

Julen er en tradisjonsbærer, og den bærer på mange gode minner, så også for Wilhelmsen som vil ta publikum med på en reise, altfor å skape en vakker og stemningsfull julekonsert som kan skape glede og ettertanke og gi tilhørerne julestemning.
– Tonespråket har referanser til norsk salme- og folkemusikk, for å gi konserten et unikt og særegent uttrykk, sier Wilhelmsen. Det blir dermed en miks av kjente og kjære juleklassikere, og julemusikk fra den tradisjonelle folkemusikktradisjonen.

Julens mangfold

Siren og Ronnie Jacobsen har de siste årene hatt en del julekonserter, og konseptet har med tiden bare vokst seg større.
– Vi ønsket nå å invitere til en større konsert, og har brukt det siste året på å utvikle arrangementet. Vi det er også viktig for oss å formidle mangfoldet i julen, fra julebudskapet til omtanke og engasjement for dem som har utfordringer i livet sitt. Vi håper konserten derfor kan bli en fin ramme på alt hva julen innebærer, sier Wilhelmsen.

Gratisbilletter

Mange mennesker opplever julen som en vanskelig og utfordrende tid. Artistene har derfor reservert 30 gratisbilletter til hver av konsertene, til mennesker som lever i en sårbar livssituasjon. Kjenner du noen som har det sosialt eller økonomisk utfordrende? Da oppfordrer Wilhelmsen publikum til å invitere vedkommende til julekonserten, og man kan kontakte Ronnie Jacobsen på 934 21 907, dersom det er behov for en gratisbillett, så hjelper han med det praktiske.

Alt i alt blir det åtte kirkekonserter

  • 5. desember Søgne hovedkirke kl. 14.00
  • 5. desember – Betania Kristiansand kl. 19.00
  • 8. desember – Valle kirke kl. 18.00
  • 12. desember – Vanse kirke kl. 19.00
  • 14. desember – Lund kirke kl. 19.00
  • 16. desember – Evje kirke kl. 19.00
  • 18. desember – Hylestad kirke kl. 19.00
  • 22. desember – Ansgarkapellet kl. 19.00
Back To Top