skip to Main Content

Vi har vært hos Drømmeplassen

Når Drømmeplassen leverer mat til konferanser og seminarer, er det alltid topp kvalitet på bakverket. Vi ville sjekke om fristelsene på Drømmeplassen i Kristiansand sentrum holdt samme nivå.

 

Vi startet med en Vaniljesnurr og testet deretter en Sjokoladebolle.
Vaniljesnurren så ut som en solskinnsbolle med mandler på toppen, lik den de har i kantina på UiA. Sjokoladebollen ble vi nysgjerrig på fordi vi ville sjekke om den var like god som dem vi har prøvd ved andre konditorier.

Vaniljesnurren

Vaniljesnurren var tørrere enn forventet, men den umiddelbare smaken av vanilje, gjorde hele opplevelsen. Vi kunne ønske at den var saftigere, men smaken var det ingenting å si på. Saftighet går naturligvis også på bekostning av konsistensen, og den kan lett falle fra hverandre dersom deigen er for fuktig. Eggekremen var midt i blinken. Ikke for søt og ikke for vaniljete. Mandlene bidrar med en litt mer julete smak enn kanel, men litt melisglasur på denne hadde gjort seg.

Sjokoladebollen

Sjokoladebollen var et sukker-kick ut av det blå, og det anbefales ikke at man spiser noe annet søtt før denne. Deigen var søt, det var melis oppå toppen og en slags lys brun glasur som ikke var sjokolade. Det derimot plenty med sjokolade inni bollen, i form av søt sjokoladekrem, og et fyldigere sentrum. Det eneste som var søtere var jentene bak disken. Hvis du har lyst på noe skikkelig søtt, kan vi anbefale denne bollen, sammen med en kopp sterk kaffe.

Sorry. No data so far.

Back To Top