fbpx
skip to Main Content
Odd Arild Lilleaas og Asbjørn Erdal fra Duvi lover å tenke på pensjonen din – slik at du slipper.

Skal revolusjonere pensjonssparing

Fakta:

Nedprioritert
– Som bedriftseier gjennom 30 år, har jeg som arbeidsgiver opplevd at pensjonsspareløsninger ofte blir nedprioritert i viktighet. Det foretas gjerne et «skippertak» for å ajourføres en gang i året. Jeg har opplevd bedrifter med tidligere ansatte som de betaler pensjonssparing for lenge, helt unødvendig og kostbart.

Alltid ajour
– Duvi er svært enkelt både for bedriften, og regnskapsfører å forholde seg til. Duvi ­sørger for at bedriften er ajour, og betalingene korrekt, ved hver eneste lønnskjøring. Man kan ikke få det enklere.

Enkelt
– For mine bedrifter har dette vært en velkommen og helt ny opplevelse som vi kan anbefale. Bedriften kan føle seg trygg på at forpliktelsene er ivaretatt, og at kostnadene ikke er høyere enn de skal være. Man kan spørre seg hvorfor ikke en slik perfekt løsning har kommet tidligere. Enkelhet, tilrettelegging, service og oppfølging er upåklagelig – anbefales på det varmeste.

Pensjon kan for mange være både kronglete og vanskelig å sette seg inn i. Asbjørn Erdal fra Duvi lover å tenke på pensjonen din, slik at du slipper.

 

– Hele tanken bak Duvi er veldig enkel. Vi selger pensjonssparing til både private og bedrifter – slik pensjon burde være, sier Erdal.

Med hovedkontorer i Lillestrøm og lokal­kontorer over store deler av landet har Duvi siden oppstarten i 2016 vokst seg til å bli en solid aktør i markedet. Med 3500 bedrifter på kundelisten har Duvi bevist at de er kommet for å bli.
– For mange er pensjonssparing noe de ikke orker å sette seg inn i. Det angår ikke dem siden det er så mange år frem i tid. Vår visjon er at dersom bedriften du jobber for velger Duvi til å forvalte pensjonen til sine ansatte så trenger du ikke å tenke på dette, sier han.

Pensjonssparing

Erdal forklarer videre at pensjon i Norge handler om at bedriften du jobber for sparer penger til deg frem til den dagen du går av med pensjon. Bedriften er lovpålagt å spare minimum to prosent av lønnen din og han legger til at en bedrift i snitt sparer mellom ni og ti tusen i året for sine ansatte.
– For en normal arbeidstaker som jobber et helt arbeidsliv vil et normalt innskudd være på en plass mellom 300.000 og 400 000 kroner. Passer man på disse pengene vil de ha vokst til cirka 1,2 millioner kroner den dagen man går av med pensjon når man er 67 år gammel. Deretter blir den summen delt på ti og vi utbetaler dette over ti år. Dette kalles innskuddspensjon forklart veldig enkelt, sier han.

I tillegg til pensjonssparing i bedrift så forklarer Erdal at man har pensjon gjennom folketrygden og privatsparing.
– Det siste er sparing du gjør selv og ikke minst huset ditt. Vår visjon er at dersom din bedrift velger Duvi så kan du ringe oss den dagen du er 67 år og oppdage at pensjonstiden din er sikret, sier han.

Enkelt og effektivt

Navnet Duvi er satt sammen av Du og Vi og Erdal forklarer at dette representerer at man sammen er et lag.
– Mange av produktene som fremtidige pensjonister i dag blir tilbudt er kort og greit ikke gode nok. Kostnadene er for høye og det hele er for komplisert. Pensjon høres for mange veldig skummelt ut, men det trenger det ikke å være, forklarer han.

– Nå er vi på vei mot 100.000 kunder og skal være en aktør du kan stole på, sier han.

Han forklarer videre at bedriftene er lovpålagt å spare pensjon og at jo enklere avtalen er for bedriftene, jo bedre er det for kundene.

Ikke bra nok

Odd Arild Lilleaas er Agders representant for Duvi, og har lang erfaring innen pensjonssparing gjennom flere store aktører. Han har selv i god tro benyttet seg av pensjonsløsninger han mener er altfor kompliserte og ikke tjener kunden bra nok.
– Etter å ha jobbet mange år med pensjon hos flere av de største aktørene, er det ikke tvil om at jeg endelig kan promotere noe som er enkelt og tjener kunden og pensjonssparerne på best mulig vis. Med god innsikt i hvordan andre systemer fungerer tenker jeg at det er nesten uforståelig om noen ikke ser at dette er en enklere å bedre løsning, forteller han.

– Vi gjør det så enkelt som mulig for bedriftene og pensjonssparerne vi tjener, så de slipper å tenke på det, forteller Lilleaas som gjerne tar turen innom enhver bedrift på Agder for å gjøre deres pensjonsløsning så enkel og effektiv som mulig, som bare Duvi kan.

Lokal representant for Duvi Pensjon, Odd Arild Lilleaas har lang erfaring innen pensjonssparing hos de største aktørene.
Han tar gjerne turen innom bedriftene på Agder for å gjøre deres pensjonsløsning så enkel og effektiv som mulig.

 

 

 

 

Sorry. No data so far.

Back To Top