fbpx
skip to Main Content

Utfordrer gutta på hjemmebane

Miss Karim er en rapper med røtter i Lyngdal som på veldig kort tid har rukket å bli en aldri så liten snakkis i det norske hip hop-miljøet. Nå har hun laget en video som får flere til å snakke.

 

Sarah Katarina Aasen, eller Miss Karim som hun kaller seg, opptrådte på Kick Scene i sommer sammen med mange av byens og landets mer kjente rappere, og det er til tross for at det er under et år siden hun ga ut sin debut-single, «Sobril i min vin». Rapperen er bosatt i Ålesund men bodde i Lyngdal tidligere.

Sammen med kristiansandrapperen Naty ga hun i sommer ut singelen Dickpics, som handler om å få uønskede, intime bilder av ukjente menn. Nå sjokkerer hun igjen med en musikkvideo til singelen «Gir en F», som forherliger omsetning og bruk av cannabis, og alkohol. Hun utfordrer dermed gutta på deres egen hjemmebane.

Når tema blir så tydelig i et visuelt medium, vil det være en del seere og lyttere som føler seg støtt.  Foreldregenerasjonen er herved advart.

Sørlandsavisens anmeldere likte sangen og omtalte selve musikken som nyskapende.

Musikkvideoen kan du se her.

 

Back To Top