fbpx
skip to Main Content
Lover liv og røre på Starts hjemmekamper: Fra venstre Espen Børufsen, samfunnskontrakt i IK Start, administrerende direktør Kolbjørn Ertzeid fra Brandsdal Invest, markedssjef Henning Reme og prosjektleder Benedikte Sofie Rom Abrahamsen i Blå Kors Kristiansand, Jan Berhus fra Bransdal Invest og Kristian Westgaard som er salgssjef i IK Start.

Lover liv og røre på Starts hjemmekamper

– Vi blir en god gjeng på tusen nye publikummere, sier markedssjef Henning Reme i Blå Kors Kristiansand, som sammen med en rekke andre samarbeidspartnere lover å skape liv og røre på tribunen når Start skal spille hjemmekamper på Sparebanken Sør Arena.

 

– Vi ønsket å finne en løsning som innebar at Start kunne få penger i kassen, men vel så viktig at vi kunne bidra for Blå Kors Kristiansand, forteller administrerende direktør Kolbjørn Ertzeid.

Et kinderegg

Brandsdal Invest har tidligere vært sponsor i Start, og har også lenge på ulike møter støttet opp om det arbeidet som Blå Kors driver i Kristiansand. Bidraget denne gangen ble at Brandsdal Invest gir en gave til Blå Kors Kristiansand slik at Blå Kors kan kjøpe tusen sesongbilletter til IK Starts hjemmekamper.
– En slik modell innebærer at Blå Kors kan forvalte flotte opplevelser, Start får inn noen kroner og gleden av å være med på dette. Et lite kinderegg, smiler Ertzeid.

– Vi har vært en tilhenger av Blå Kors gjennom mange år. Det er et bra arbeid som drives, og det treffer bredt, og dem som trenger det mest. Vi mennesker trenger ikke bare mat og klær, men også gode opplevelser for å kunne kjenne på et overskudd i livet.

Å skape gode opplevelser

Ertzeid forteller at et besøk hos MYSA i Kenya for noen år siden har vært til inspirasjon.
– Vi så at det skapte gode opplevelser for dem det gjaldt, noe de kunne glede seg over – opplevelser de ellers ikke ville fått. Inspirert av dette ønsket vi å gjøre noe tilsvarende i Kristiansand.

– Gaven er svært kjærkommen. Mange av våre deltakere har aldri hatt råd til å gå på fotballkamp. Nå får de anledning til det, sier Henning Reme i Blå Kors Kristiansand.

Deler med flere

Avtalen løper over to år, og innebærer at tusen deltakere nå får anledning til å gå på hver av Starts hjemmekamper, 15 000 totalt for sesongen. Skjønt, alle kommer ikke fra Blå Kors Kristiansand.
– Vi har valgt å dele gaven med flere, og samarbeider med 16 ulike tilbud og organisasjoner i Kristiansand som arbeider inn mot mange av de samme brukerne som vi gjør. Fem hundre av billettene fordeles blant disse, sier prosjektleder i Blå Kors Kristiansand, Benedikte Sofie Rom Abrahamsen.

Avtalen betyr også mye for Start.
– Det er en raus gave. At tusen personer som ellers ikke hadde hatt mulighet til det nå kan komme på kamp, betyr mye for dem det gjelder, sier salgssjef Kristian Westgaard.

– Gaven representerer jo også et økonomisk løft for vårt vedkommende, ettersom tusen publikummere som ellers ikke hadde kommet, nå kan sitte ringside når Start spiller hjemme på Sparebanken Sør Arena, sier Westgaard.

– Avtalen betyr også mye for det arbeidet vi driver inn mot samfunnet vi er en del av, og innebærer at vi kan skape gode happenings og fantastiske rammer omkring arrangementet, sier Espen Børufsen som er samfunnskontakt i Start.

– Avtalen er også en fin anledning til å kunne profilere noe av det arbeidet som Blå Kors driver i Kristiansand, og kommer til å bruke pausen i noen av kampene til både dette og å ha gode aktiviteter og konkurranser som kan engasjere publikum, sier Benedikte Sofie Rom Abrahamsen.

– Så er det jo en egen verdi i seg selv å gå på kamp sammen med mange andre, og få gode opplevelser sammen. Rent sportslig er jo utgangspunktet foran årets sesong godt, og hvis Start kjemper i toppen og sågar klarer et opprykk i år, kan det bli mange slike gode opplevelser, sier Jan Berhus fra Bransdal Invest.

– Vi skal lage godt med liv og leven under kampene, og er så heldige at vi har gode strenger å spille på i så måte, så vi skal gi god lyd i fra oss, lover Henning Reme.

Back To Top