fbpx
skip to Main Content

Utvider bobilparkeringen med 18 nye plasser

– Etterspørselen har bare økt på, og det var behov for å utvide kapasiteten ytterligere.  

 

Stein Ivar Ludvigsen har i flere år drevet Ludvigsen Transport på Mjåvann industriområde, hvor han blant annet har tilbudt båt- og bobileiere innendørs lagring vinterstid.
Vi har brukt den store hallen til å ha rundt 30-35 båter og 15 biler og bobiler stående gjennom vinteren, men pågangen fra båt- og bobileiere har bare økt såpass mye at noe måtte gjøres, fremholder Stein Ivar Ludvigsen. 

God plass

I 2021 valgte han derfor å ta grep. Tomten er stor, og det lå til rette for å etablere 20 plasser opp mot nabobedriften. Dermed fikk vi kapasitet til å ta imot opp mot 50 biler og båter på den plassen vi totalt har til disposisjon utendørs, sier Ludvigsen. Til hver av plassene kom det strømuttak med egen strømmåler til hver av plassene, og uttak for vann. På plassen er det anlagt belegningsstein og i tråd med behovet vil tilbudet bli utvidet. 

Det er nettopp det som nå skjer. Pågangen har vært god. Nye plasser måtte etableres. Nå er 18 nye plasser kommet på plass. – Mange har kjøpt båt, og salget av bobiler har vært høyt de siste par årene. Dessuten vet vi at mange bor i leilighet eller i et boligområde som gjør at det kanskje ikke er plass til å vinterlagre båt og bobil, sier han. 

Transportbyrå i over 30 år

Flere av kundene er hjemmehørende på vestsiden av Kristiansand, det vil si Søgne, Greipstad, Vågsbygd og Flekkerøy, men det også en del som sentrumsnært eller på østkanten av byen som vinterlagrer båten eller bobilen hos Stein Ivar Ludvigsen. En håndfull har også campingvognen på vinteropplag hos Ludvigsen.  

Stein Ivar Ludvigsen har drevet transportbyrå i noen og tredve år.
Vi transporterer alt som kan gå på kranbil og lukket bil; pakker, containere, flyttegods, båter, biler, stykkgods og materialer, for private, bedrifter, kommunen og fylkeskommunen. Det er også blitt en del av flygler og pianoer gjennom årene, hvor vi har måttet løfte inn flygelet over taket og inn i bakgården. Det meste lar seg løse, smiler Ludvigsen. 

– Vi leier også ut en del containere til lagring, legger han til. 

Back To Top