fbpx
skip to Main Content
Høvåg-ekvipasjen Smedens Betty Boop og Emma Josefin Vatnedalen Ekhaugen (11). Foto: Privat.

Høvåg-jente med på ponnilandsleir på Sørlandets Travpark

 

Lørdag 22. og søndag 23. juni arrangeres årets høydepunkt innen ponnitravet i Norge på Sørlandets Travpark; Tangen Borks ponnilandsleir samler mer enn 140 barn og unge fra hele landet. Fra Høvåg stillerr Emma J. Vatnedalen Ekhaugen.

 

Ponnilandsleiren arrangeres årlig og rullerer mellom de ulike travbanene i Norge. For første gang siden 2015 er det Agders tur til å invitere barn og unge fra 8-21 år til det som er både et sportslig og et sosialt høydepunkt for travsportens fremtidige profiler.

Hele 28 løp skal kjøres denne helgen, og deltagerne kommer helt fra Trøndelag for å konkurrere og knytte nye vennskap. Fra Agder deltar 19 barn og unge gjennom helgen, en av dem Kamilla Ditlefsen fra Søgne, og sørlandslaget akkompagneres av et stort frivillighetsapparat som sørger for at rammene rundt leiren skal bli de beste.

Samtlige løp streames live på Facebook, og det settes opp et eget TV-studio på stallområdet hvor vinnerkusker, gjester og ekspertkommentatorer sørger for å belyse lidenskapen for de små hestene og deres faste følgesvenner. Begge dager deles det i tillegg til vanlig premiering ut en egen Fair Play-pris, som er nytt av året.

Program lørdag:

Innmarsj og offisiell åpning kl. 08:45
Første løp kl. 10:30
Siste løp cirka kl. 15:15

Program søndag

Første løp kl. 09:30
Siste løp cirka kl. 14:00

Deltagere fra Agder

Emma J. Vatnedalen Ekhaugen, Høvåg
Amanda Venemyr, Froland
Antonie Aamlid Smeland, Åmli
Mariell Topland Vereide, Tveit
Even Blankenberg, Froland
Katinka T. Vereide, Tveit
Sofia Maria Jansen
Paulin Boiten, Gjerstad
Mathea Dokkedal Steen, Grimstad
Malin Jørgensen
Anine Oksum Limann, Øvrebø
Emma Malen Jomås, Tvedestrand
Malin Dokkedal Steen, Grimstad
Albert Heia-Granum, Birkeland
Kamilla Ditlefsen, Søgne
Alise Lindal Evensen, Tveit
Julie K. Agersborg, Åmli
Isabell Olsen Austrheim, Arendal
Lilja Synnøve Eieland, Hornnes

 

Tilbake til forsiden…

 

Back To Top