fbpx
skip to Main Content

Leste «Omgitt av psykopater» før innsjekk

– Min største svakhet er at jeg er ganske naiv, noe som er en dårlig ting når man skal spille et slikt spill, ler Annika Løland fra Vennesla som denne uken sjekket inn på Paradise Hotel.

 

At Annika ble med på årets innspilling på luksushotellet i Mexico var egentlig ganske tilfeldig. Det hele startet med en privat melding på Instagram fra realityprogrammets produksjonsselskap Mastiff.
– Der sto det at de søkte deltagere. Jeg tenkte først at dette ikke var noe for meg, men syntes det var veldig morsomt at de sendte melding, forteller Annika.

Lev livet

Venndølen tok en «screenshot» av meldingen og sendte til mammaen sin. Hun forventet at tilbakemeldingen skulle være negativ, men den viste seg å være stikk motsatt.
– Mamma overtalte meg til å ta en samtale med dem, ler hun.

Deretter gikk ting kjapt. Det første intervjuet foregikk på telefon på en mandag. Sent tirsdag kveld – etter en seinvakt i hjemmesykepleien, satt Annika seg på nattoget til Oslo for intervju nummer to onsdag morgen.
– Jeg tenkte at jaja, lev livet! Det kunne jo ikke skade å bli med på intervjurunden bare for gøy, forteller hun.

Kjønnsnøytralt

Etter nok et intervju fikk hun telefonen om at hun skulle til Mexico.
– Jeg takket til slutt ja fordi det ikke er hver dag man får tilbud om noe sånt. Jeg er veldig eventyrlysten og hadde lyst til å utfordre meg selv og komme meg ut av komfortsonen, smiler hun.

Paradise Hotel er et veletablert reality-konsept som over 12 år og 15 sesonger har rullet over norske TV-skjermer. I høst ble det kjent at konseptet skulle endres for kommende sesong. Det er Andreas Haukeland, bedre kjent som «Tix» som fungerer som programleder, en rolle han har tatt over etter Triana Iglesias. Tidligere har deltagerne måttet være single og stå i par med motsatt kjønn. Dette forteller Annika at var forandret i år.
– Tidligere ble en jente og en gutt stemt ut annenhver uke. På denne måten var man trygg den ene uken. Nå er konseptet kjønnsnøytralt noe som vil si at man aldri er trygg. Det gjør det hele vanskeligere, men jeg syntes det var veldig gøy, forteller hun.

Veldig morsomt

Annika sjekket inn halvveis i sesongen og var litt redd for å ikke komme godt inn i en allerede etablert gruppe.
– Jeg var redd for at alle var gode venner og allerede hadde allerede funnet sin allianse. De tok meg derimot veldig godt imot og jeg hadde ingenting å frykte. Hele opplevelsen var veldig fin, selv om det til tider var tungt. Det skjedde noe hele tiden og man går med skuldrene hevet. Jeg angrer derimot ikke på at jeg var med og jeg hadde det veldig gøy, sier hun.

Første episode Annika var med i gikk på Viaplay denne uken. Hun forteller at det var litt rart å se seg selv på TV.
– Det var småkleint, men morsomt å se måten produksjonen hadde klippet det hele sammen på. Tilbakemeldingene fra venner og kjente har så langt vært veldig god og det er jeg veldig glad for. Jeg var ganske redd for å ikke kjenne meg selv igjen, ler hun.

Følg med!

Før innsjekk leste hun boken «Omgitt av psykopater» av Thomas Erikson for å prøve å forebygge at hun skulle bli manipulert av de andre deltagerne.
– Jeg er som sagt ganske naiv, men om det funket får dere nesten følge med på Viaplay for å se, avslutter hun.

 

Annika (22) fra Vennesla sjekket denne uken inn på «Paradise Hotel».
Back To Top