fbpx
skip to Main Content
Sjøen for Alle for 2023 flyttes til 2024. Foto: Sjøen for Alle.

Flytter Sjøen for Alle til 2024

Sjøen for Alle er besluttet flyttet til 2024. Det melder Nova Spektrum i en pressemelding.

Av Ivar Eidsaa

Sjøen for Alle er Norges største utstyrs- og båtmesse, og representerer en populær møteplass for alle som elsker båtlivet. Messen trekker mange aktører også fra Sørlandet, fra båtprodusenter og leverandører, til et båtinteressert publikum.

Det er utfordringene med utstyrsleveransene etter to år med pandemi, krigen i Ukraina og økte energipriser, som er de bakenforliggende årsakene til at messen nå utsettes.

– Etter god dialog med de største aktørene i bransjen er det besluttet å flytte neste års arrangement til 2024. Avgjørelsen er tatt i samråd med bransjeorganisasjonen Norboat, som er eier av Sjøen for Alle, heter det i pressemeldingen.

Arrangementet flyttes med ett år for å oppnå en enda bedre og bredere deltakelse fra ulike utstillere. Flere av disse opplever fremdeles utfordringer i forsyningslinjene. I tillegg forventer bransjen at de makroøkonomiske utsiktene også vil påvirke næringen fremover i tid.

Ny dato for når Sjøen for Alle 2024 blir gjennomført, blir publisert på sjøenforalle.no. Arrangementet finner sted på NOVA Spektrum.

Sjøen for Alle for 2022 flyttes til 2024. Foto: Sjøen for Alle.
Back To Top