fbpx
skip to Main Content
Aud Urdal (t.v) vil gjerne ha langt flere med på tur.

Songdalen Frivilligsentral: – Bli med på tur!

– Songdalen Frivilligsentral har fått litt midler av Agder fylkeskommune til naturopplevelser og aktiviteter i nærmiljøet. Målgruppen er: Barn, unge og barnefamilier, personer med nedsatt funksjonsevne og personer som er lite aktive. Nå vil daglig leder gjerne ha langt flere med på tur!

Av Ivar Eidsaa
Foto Songdalen frivilligsentral – se stort bildegalleri mot slutten av artikkelen

– Songdalen Frivilligsentral har kontakt med grunneier av Trobbevann som ligger oppi heia bak Greipstad kirke. Trobbevann er et nydelig vann i skjønne naturomgivelser, et rikt fugleliv, muligheter for fiske, kajakkpadling og bading, sier leder for Songdalen Frivilligsentral, Aud Urdal.

Grunneier har laget i stand en villmarks camp i den ene enden av vannet. Her er også muligheter for overnatting i hengekøyer. Det er toalett, bålplass og gapahuk på holmen.

– Nylig var vi en liten gjeng som besøkte campen. Noen av de som besøker frokosttilbudet vårt ble invitert med. Det ble en flott tur, sier Urdal.

Sentralen ønsker å gi flere muligheter til å oppdage denne perlen i vårt nærmiljø.

-Ta kontakt med oss for en prat så ser vi på muligheter og hva vi kan få til sammen, sier Urdal.

-Har noen andre ideer om naturopplevelser i nærmiljøet for målgruppa er Frivilligsentralen interessert i et samarbeid, sier Aud Urdal, som kan treffes på telefon 948 80 903.

 

 

 

Back To Top