fbpx
skip to Main Content

En himmelsk opplevelse

Ikke prøvd pizza med hvit saus, sier du? Da har du gått glipp av noe. Spesielt om du ikke har vært innom Rådhuscafeen.

 

Mandagspizza er et konsept innarbeidet av Rådhuscafeen på Lund-sida og går ut på at du vil finne en av porsjonspizzaene på menyen til rabattert pris. Hvilken pizza det er, varierer fra uke til uke. Pizzaen kan tas med eller spises i restauranten.

Om du ikke har forsøkt pizza med hvit saus, kan jeg fortelle deg noe: Du vet ikke hva du har gått glipp av. La oss anbefale Den nye hitt´n. Sausen er i dette tilfellet laget av crème fraîche. Fyllet består av ost, mozarella, Serrano-skinke og parmesan, toppet med et raust lag med ruccola. Friskt! Du vil ikke savne noe sødme.

Om du tror dette blir lite smakfullt, tro om igjen. Denne saftige pizzaen er bremfull av tekstur også. Skorpen er passe sprø og osten er gyllen på kanten.

For enkelte, blir spekeskinke for seigt. Dersom du er redd Serrano-skinke vil by på for mye tyggemotstand, be restauranten steike den sammen med pizzaen i ovnen. Da blir den lettere å spise.

Vi ble møtt av blide og hyggelige kaféverter, og en hyggelig hilsen skrevet på pizzaesken.

Hvis du velger å spise her, kan du nyte maten i rolige, varme, sjarmerende og moderne lokaler i et gammelt og ærverdig bygg.

Back To Top