fbpx
skip to Main Content

Motor

Rift om elektrisk Mustang – fremdeles mulig å spare

Rakk du ikke å kjøpe ny el-bil før nyttår? Fortvil ikke, Bay Auto i Sørlandsparken har noen få igjen av helelektriske Mustang Mach-E klar for levering til spesialpris.

 

Her er det førstemann til mølla som gjelder, og de som er kjappe i vendingen kan spare opptil 86 430 kroner.  Som kjent ble det ved årsskiftet innført merverdiavgift for elbiler på beløp som overstiger 500 000 kroner, pluss vektavgift på kr 12,50 per kilo over 500 kilo. For en Mustang Long Range med vinterhjul, hengerfeste og takstativ vil de nye avgiftene utgjøre kr 56 000. Nå sukrer Bay Auto avgiftspillen ganske grundig med å tilby noen få biler på lager til en fordelaktig pris. Salgssjef Erik Dåsnes sammen med ansatte Lill Cathrine Paulsen og Henrik Finne stiller med Mustanger for rask levering.

Back To Top