fbpx
skip to Main Content
Høllen Futsal stilte med følgende tropp i helga. Bak f.v: Ditlef Ueland, Jakob Netland, Morten Dalane og Christian Rogstad. Foran f.v: Jarle Rogstad, Trygve Lohne Lorentzen, Mathias Borø og Hans Robin Enoksen. Foto: Telmen Undrakh/NFF Buskerud)

Høllen Futsal ble seriemester

Etter å ha gått ubeseiret gjennom ni kamper kunne denne gjengen juble for seriemesterskapet i 1. divisjon avdeling sør.

 

Den siste runden av årets futsalsesong ble spilt i Drammenshallen søndag ettermiddag, den 19. februar. Vi hadde et godt grep rundt pokalen før siste runde og alt lå til rette for en ren finale i siste kamp mellom oss og Klyve.

Vi sto med full pott etter seks kamper og hadde en solid målforskjell. Klyve var hakk i hæl med samme antall poeng og kun åtte færre mål.

Storseier

I første kamp var Nøtterøy motstander. Det gikk som forventet og det ble en komfortabel 15-2-seier til Høllen. I andre kamp møtte vi Kvelde, og dette var heller ikke et lag som var på vårt nivå. Det endte med 20-0-seier og masse mål i banken for et Høllen-lag som var fullstendig klar over at det fort kunne bli avgjort på målforskjell.

Så var det duket for seriefinale mot regjerende mester Klyve. Premissene var klare, kun seier var godt nok for Klyve, mens vi kunne sikre bøtta med uavgjort.

Det ble en tett og intens kamp. Høllen åpnet best og etter fem minutter dunket undertegnede inn 1–0 etter et flott angrep. Vi fortsatte å kjøre kampen, men fikk ikke uttelling på sjansene og til pause sto det 1–0.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Jakob Netland ble årets spiller for Høllen.Foto: Telmen Undrakh/NFF Buskerud)

Tut og kjør mot slutten

Andre omgang startet på verst tenkelige måte med mål imot, etter et praktfullt skudd fra Klyve. En for dagen meget opplagt Mathias Borø i Høllen-målet kunne ikke gjøre noe med den raketten. Vi omstiller og fikk 2–1 ved et innøvd dødballtrekk. Trygve Lohne Lorentsen lurte seg inn på bakerste og pirket ballen inn.

Deretter ble det skikkelig tut og kjør, og med fem minutter igjen fikk Klyve enda en utligning. Da handlet alt om å bare kontrollere inn 2–2 for vår del. Resten av kampen ble en transportetappe og vi kunne løfte pokalen etter en meget bra gjennomført sesong uten tap.

Playoff i mars

Nå venter playoff om opprykk til eliteserien i Oslo 24.–26. mars. Hele laget er veldig motivert for å rykke opp og få en ny sesong i det øverste selskapet for futsal i Norge. Dersom dette blir en realitet, er vi avhengig av en litt annen satsing i 2023/2024.

Årets spiller for Høllen ble Jakob Netland. Han har hatt en fantastisk sesong og noterte seg for fem scoringer siste runde. Toppscorer ble for tredje året på rad undertegnede.

Høllen Futsal stilte med følgende tropp i helga. Bak f.v: Ditlef Ueland, Jakob Netland, Morten Dalane og Christian Rogstad. Foran f.v: Jarle Rogstad, Trygve Lohne Lorentzen, Mathias Borø og Hans Robin Enoksen. Foto: Telmen Undrakh/NFF Buskerud)
Back To Top