fbpx
skip to Main Content
 Øystein Tjomsland mener fire år gamle Lucifer fort tilhører årgangens ti beste hester. Sørlandstrenerens talentfulle junior viste hvorfor på hjemmebane torsdag kveld da han årsdebuterte på imponerende vis. Jevngamle Grude Trygve gjorde kvelden komplett for Team Tjomsland da han vant på kruttsterke 1.28,9 i sitt livs blott tredje start. Øystein Tjomsland mener fire år gamle Lucifer fort tilhører årgangens ti beste hester. Sørlandstrenerens talentfulle junior viste hvorfor på hjemmebane torsdag kveld da han årsdebuterte på imponerende vis. Jevngamle Grude Trygve gjorde kvelden komplett for Team Tjomsland da han vant på kruttsterke 1.28,9 i sitt livs blott tredje start. Foto: Team Tjomsland.

Viste frem potensiell årgangstopp

Fire år gamle Lucifer årsdebuterte med seier i Travparken torsdag kveld. Junioren kan fort tilhøre de bedre i årgangen ifølge trener Øystein Tjomsland.

 

Arendal-eide Lucifer leverte en fin debutsesong i regi av Geir Mikkelsen i 2022 og hentet seg utelukkende seire eller andreplasser på sine fire første starter. Torsdag kveld var det duket for årsdebut etter en periode med vintertrening under Øystein Tjomslands vinger.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Lucifer/Øystein Tjomsland/assistenttrener Celine Fåland Hansen: Team Tjomsland

Da suksesstreneren fra Søgne kastet loss i siste sving ble konkurrentene gjort til statister.
– Lucifer har utviklet seg fint i pausen, det var trøkk i ham i dag. Jeg tror fort han kan snuse på Topp 10 i årgangen denne sesongen, fastslo Tjomsland fornøyd etter løpet.

Vinnertiden ble solide 1.29,6/2160 meter.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Fra løpsbanen Grude Trygve/Øystein Tjomsland: Hesteguiden.com. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Tre av tre for Grude Trygve

Jevngamle Grude Trygve gjorde kvelden på hjemmebane komplett for Team Tjomsland da han tok sin tredje seier på like mange forsøk i karrieren i det avsluttende løpet. Tjomsland økte farten først i andrespor nedover den siste langsiden, og gjennom den siste svingen svant alt håp for konkurrentene. Grude Trygve danset unna nedover oppløpet og kom til mål i ensom majestet med Øystein Tjomsland i sulkyen. Vinnertiden ble knallsterke 1.28,9/2180 meter, ny personlig rekord for Grude Trygve.

 

Back To Top