fbpx
skip to Main Content

Avduket vårens store nyhet

Mange har hatt store forventninger til vårens store nybilnyhet hos Mobile, og nylig var det godt oppmøte til avdukingsfest av nye Hyundai Ioniq 6 i Sørlandsparken.

 

Hyundai Ioniq 6 hadde verdenspremiere i fjor sommer og fikk raskt mye oppmerksomhet for designen. Mens Ioniq 5 har hatt stor suksess i SUV-klassen, har nemlig Ioniq 6 lagt seg i en helt annen kategori, og konkurrerer med sedanbiler som Tesla model S og lignende. Med en prislapp på rett over 500.000 kr er dette en farlig nyhet for konkurrentene.
Artikkelen fortsetter under bildet.

POSITIVE: Besøkende var utelukkende positive til den store nyheten.

Spente publikummere

Denne onsdagen var det rikelig med oppmøtte for den store avdukingen, og salgssjef Tor Arne Myhra hos Mobile Sørlandsparken forteller at mange benyttet dagen både til prøvekjøring og til å skrive kontrakt på den store nyheten.
– Vi er kjempe fornøyd med responsen etter avdukingen av Ioniq 6. De som har prøvekjørt den har blitt meget imponerte, og vi har allerede kontraktert flere biler etter dette, så dette lover meget bra, forteller Myhra.

Vi tar en runde rundt hos de besøkende som skuer spent over på den nypolerte utstillingsbilen, og overhører en ekstra positivitet til både den buede bakdelen og runde formen, og bagasjeplassen både foran og bak.
– Den elektriske sedanen Ioniq 6 bygger naturligvis på en dedikert el-bilplatform. Fokus på aerodynamikk og lav luftmotstand har vært svært viktig for å få til mest mulig rekkevidde. Det merkes også på designet, forteller importøren.
Artikkelen fortsetter under bildet.

KJØRELENGDE: Med buede linjer og bak er Ioniq 6 spesielt utformet for kjørelengde og aerodynamikk.

Leverer godt

Designgrepene har tydeligvis fungert bra, for rekkevidden imponerer med opptil 614 kilometer på en lading. Den lader også svært kjapt, takket være 800 volts-teknologi. Prisen er også et stort pluss. Ioniq 6 starter på rundt 522.369 kroner med bakhjulsdrift, og firehjulstrekk-utgaven har en startpris på 565.125 kroner. Dette er en spesiell bil som vekker oppsikt, og som leverer godt i forhold til pris og konkurrerende modeller i sin klasse.

Back To Top