fbpx
skip to Main Content
- Dette er ny rekord deluxe, sier auksjonarius Trond Furseth.

Solid auksjonsrekord

– Dette er ny rekord de luxe, fremholdt auksjonarius Trond Furseth, etter at den store aktivitetsdagen hos Blå Kors Kristiansand ble avsluttet med en større auksjon i Storsalen.

 

– Det er takket være de mange samarbeidspartnerne at dette er blitt mulig, sier auksjonarius, Trond Furseth.

I ukene og månedene før aktivitets- og auksjonsdagen, har han besøkt mange bedrifter for å informere om auksjonen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Denne gruppen med hagemøbler var et av over hundre produkter som ble auksjonert bort.

Responsen har vært stor. Mange ønsker å bidra inn til det arbeidet som Blå Kors Kristiansand driver i regionen, og hvor alt som kommer inn på auksjonen går direkte med til å hjelpe de mange som organisasjonen er i kontakt med.

Rørende og motiverende

Produktene som auksjoneres bort hadde en samlet utsalgsverdi på over en halv million kroner. Hvert av produktene får en minstepris når produktet ble auksjonert bort. Samlet minstepris for alle var på 180.000 kroner totalt, og ettersom budene på flere av produktene ble mange, kom det inn godt over 200.000 kroner totalt.

Artikkelen fortsetter under bildet.

– 500 kroner første gang, andre gang, solgt! Trond Furseth i godt driv under auksjonen hvor Olaf Theodor Messel bistod.

– Dette er en solid rekord. Den tidligere var på 130.000 kroner, sier Furseth.

– Det er rørende og veldig motiverende å se den velviljen vi blir møtt med når vi er rundt og besøker bedriftene, sier Furseth. El.sykkel, TV, scooter, en rekke verdisjekker, griller, hagemøbler, airpods og flere andre elektroniske produkter, samt en egen gummibåt, var bare noen av de over produktene som ble auksjonert bort.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Mange ville prøve seg på Lykkehjulet, selvsagt med premie til alle.

Flere hundre var innom

Selve dagen er også svært populær. Det er en fast årviss tradisjon hos Blå Kors Kristiansand å invitere til en auksjons- og aktivitetsdag. Svært mange hadde tatt turen, og i løpet av dagen var flere hundre innom. Mange ønsket å få med seg auksjonen, og da auksjonen startet kl. 14.00, var det stappfullt både i Storsalen og på galleriet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Mange ville prøve seg på stigespillet som Blå Kors arbeid og inkludert har produsert.

I disse dager gjennomføres det grunnarbeidet i bakgården som ledd i å få på plass en rullestolheis til de nye kontorlokalene i bakgården. Ettersom store deler av gårdsplassen nå er gravd opp, hadde Blå Kors Kristiansand fått tillatelse fra kommunen til å stenge av kvartalet i Gyldenløves gate mellom Holbergs gate og Kronprinsens gate.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Alle som ønsket kunne tegne sine egne motiver på t-skjortene.

Dermed ble det god plass å boltre seg på. Grillene var fyrt opp. På bordene kunne barna tegne sine egne motiver på T-skjorter, andre tegnet. Det var kafe i kjelleren, og diverse konkurranser og loddsalg, ansiktsmaling og popcorn hører jo alltid med. I hagen hos Blå Kors barnas stasjon var det eget lykkehjul for barna, og selvsagt med premier til alle.

– Dette er ny rekord deluxe, sier auksjonarius Trond Furseth.

 

Back To Top