fbpx
skip to Main Content

Nominert som «Norges hyggeligste kassamann»

Mads Øina er som eneste sørlending nominert til Hjemmets utmerkelsespris «Norges hyggeligste kassadame/-mann» og er med i finalen.

 

For femte året på rad kårer ukebladet Hjemmet «Norges hyggeligste kassadame/kassamann». Årets 13 finalister jobber i dagligvarebutikker spredt over hele Norge. De sees på som særdeles fantastiske kassadamer og kassamenn. Alle fylkene er representert, men Mads Øina fra Iveland er eneste fra Sørlandet.

Nominert for andre gang

Mads Øina (28) jobber ved Extra Torsby i Vennesla. Han er en gladlaks, som alltid tar seg tid til å snakke med kundene sine, skriver Hjemmet. I sine ni år som kassamann, har Mads både gledet, hjulpet og ledd masse sammen med kundene sine. Dette er andre gang han er i finalen.

– Det er utrolig gøy å bli satt slik pris på! Jeg har verdens beste jobb!

Egentlig ville han bli barne- og ungdomsarbeider, men skjebnen ville at han skulle ende opp som butikkmedarbeider. Nå, ni år senere, tenker han at han har en viktig jobb, ikke bare fordi man sørger for at folk får mat og andre ting de trenger. Mange kommer innom i hovedsak for å ha noen å prate med.

Når Mads ikke jobber, er han hjemme i Iveland kommune, ofte sammen med venner. Han er singel, røper han.

Dette sier kundene om Mads:

– En av de beste. Har alltid tid til å slå av en prat, selv om det er travelt.

– Alltid i godt humør, hyggelig fyr med en smittende latter.

Det er ikke lenger mulig å stemme på din favoritt, men vinneren vil ikke bli annonsert før neste uke.

Back To Top