fbpx
skip to Main Content

Nytt show

Kristiansands mest spennende sommer-happening

Dinnershowet Paris Ouh la la er en artig avveksling til den andre underholdningen som finner sted i Kristiansand. Lyst til å føle deg litt som om du er i Las Vegas for en kveld? Det spesielle showet fortsetter frem til 8. august.

 

Det gule bygget nede ved brygga i Marvika, populært kalt Gamla, er et uventet åsted for en artig konstellasjon av ulike show-innslag denne sommeren. Showet heter «Paris Ouh la la» og henvender seg til både barn og voksne.

Fungerte overraskende

Gamla fungerer overraskende bra som lokasjon og arrangøren har gjort en god jobb med å forvandle det gamle bygget til en stemningsfull restaurant og show-sal med tepper, dekor og proff belysning.

Kule kostymer

Showet åpnet med et musikknummer fra lokale krefter. Det vekslet mellom danseinnslag og sang i starten, som for å varme opp publikum. Det mest spektakulære i de første numrene var antrekkene, spesielt da den vakre Fanny Lopez hedret sang nummer to med grasiøse bevegelser iført paljettkjole.

Etter hver fikk vi et gøyalt trylleshow i regi av Mr. Ouh la la himself, Adam Christiie. Først da begynte smilene og latteren å røre på seg, og vi skjønte at kvelden kunne bli morsom og underholdene.

Stilig dans

Trapeskunstneren fra Kiev var kveldens kanskje mest imponerende, men pantomime-sketsjen fra Circle of Two var det mest sjarmerende og søte. Det levner ingen tvil om hvorfor dette er prisbelønnede aktører. Dette var fremført med fingerspitzgefühl. Det dansende kjæresteparet som gjorde akrobatisk pardans i rene Dirty Dancing-stil, var også veldig stilig.

Sandou skiftet kostymer i rekordfart og parodierte mange Hollywood-karakterer.

Etter pausen fikk vi blant annet pantomime-skuespilleren Sandou som byttet kostymer i rekordfart, og skiftet fra den ene kjente Hollywood-karakteren til den andre i løpet av sekunder. Artistens mimikk, dansing og lydeffekter gjordet det hele riktig så festlig. Det hele ble som en parodi på karakterene som han kledde seg ut som.

En favoritt som skillet seg litt ut var den unge, ukrainske artisten som danset og sjonglerte med rockeringer på enhjuling. Til tross for at det ved et par anledninger så ut som om at alt ikke gikk helt etter intensjonen, var opptredenen et imponerende skue. Publikum satt på kanten av stolene sine, av ren spenning. Kostymet og lyssettingen gjorde at vi følte vi var med på en filminnspilling. Ganske kult.

Foruten et par glamour-fylte dansenumre, levert av den eksotiske Draven Alberto, avsluttet det hele med en annen sjonglør, som tross sin imponerende alder, sjonglerte et rococco-bord med føttene.

Hele showet var godt regissert, med null død-tid mellom innslagene. Det var arrangøren selv, Eva Julia «Christiie» Marthinsen som var konferansier og som introduserte hvert innslag med en anekdote fra hennes egen karriere. Hun har tross alt invitert artistvenner fra ulike deler av verden til lille Kristiansand for denne sommeren.

Deilig luksus-middag

Maten som ble servert, oste ikke spesielt av fransk cuisine, men var av høy kvalitet likevel. Limousin-kjøtt med mandelpoteter, fløtegratinerte poteter og bakte grønnsaker var en innertier. Porsjonene var anstendige, verken tilbehøret eller den generøse desserten skuffet.

Konklusjon: Anbefales om du er lysten på å føle deg som om du er i Las Vegas for en kveld, også om du vurderer å ta med barna. De små hadde det minst like gøy som de voksne.

Back To Top