fbpx
skip to Main Content
Bjerke20122022. Vidar Tjomsland ble sammenlagtvinner i Bærum Boligutvikling AS' serie for stallansatte. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Tjomsland-talent tok sin fjerde strake seier

Den fire år gamle junioren Nordsjø Balder er i ferd med å slå ut i full blomst i Øystein Tjomslands trenerhender. Mandag kveld tok kaldblodshingsten sin fjerde strake seier da han vant i Travparken.

 

Nordsjø Balder er talentet med den gullkantede stammen, men som har fått innledningen på karrieren preget av skjær i sjøen på grunn av kneproblemer. På tampen av fireårssesongen er imidlertid junioren i ferd med å vise mer og mer av sitt register i løpsbanen. Mandag kveld tok den svarte hingsten sin fjerde strake seier da han sammen med Vidar Tjomsland i sulkyen vant på Sørlandets Travpark.

– Nordsjø Balder er en god hest med en flott stamme, men han har hatt helseutfordringer. Derfor har vi bevisst tatt det rolig med ham i starten av karrieren, men det vil vi få igjen på sikt. Det er en voldsom utvikling i ham, fortalte seierskusken og fikk støtte av assistenttrener Vilde Abusdal:

– Det ser veldig lovende ut. Nordsjø Balder er utrolig klok, og veldig snill. Det er personlighet i denne hesten.

Nordsjø Balder travet 1.28,6 over 2140 meter.

Back To Top