fbpx
skip to Main Content

Fullt hus og stjernefaktor

Med 450 besøkende, live musikk, og foredrag med interiørinfluenser Maren Baxter disket Bohus Arendal opp til en innholdsrik inspirasjonsaften sist tirsdag.

 

Inspirasjonsaften hos Bohus har vært stor suksess i en årrekke. Denne kvelden åpner Bohus dørene eksklusivt for medlemmer i Bo:klubben, der de tar publikum med på en inspirerende reise fylt med spennende foredrag, introduksjon av sesongens nyheter, trender og gode tips til innredning av hjemmet.

STJERNEBESØK: Interiørinfluenser Maren Baxter holdt foredrag om sin kolleksjon og sesongens interiørinspirasjon. Daglig leder hos Agder Bil Øystein Ottersland og selgerne Henrik Mørck og Kay Knutsen stilte med ekstra flotte biler utenfor.

For anledningen leverte Bohus blant annet levende musikk, lett bevertning, konkurranser, og god stemning, og på scenen stod influenser Maren Baxter for et foredrag om sin nye kolleksjon og annen interiørinspirasjon for sesongen. Kvelden fylte raskt opp sin grense på 450 besøkende, og det ble en stjernefylt og minnerik kveld for de som tok turen til Bohus denne kvelden.

Stjernebesøk

Bohus sine inspirasjonskvelder er kjent for å ikke bare levere på inspirasjon, men også stjernefaktor, og til denne Novemberkvelden stilte influenser Maren Baxter på scenen. Maren er en interiørinfluenser fra Flekkefjord som har bred utdanning innen grafisk design, kunst, illustrasjon og fotografi, og skaper stemningsfulle bilder i sitt eget unike univers. Hun har vunnet en rekke interiør-priser og ble tidligere i år trukket ut som finalist i den anerkjente “Vixen awards”, der hun konkurrerte med flere av landets mest kjente influensere. Hun er spesielt kjent for sin overdådige pepperkakelandsby som har fått bred mediedekning over hele landet. Hun har nylig gitt ut sin egen kolleksjon i samarbeid med Bohus, og turnerer for tiden rundt på Bohus sine inspirasjonsaftener i hele landet.

FULLT HUS: Over 450 besøkende tok turen til Bohus Arendal sin inspirasjonsaften sist tirsdag. Foto: Jørn Dønnestad
Back To Top