fbpx
skip to Main Content

Lovord om A Christmas in Paris

En hemmelig snikpremiere av juleshowet, A Christmas in Paris, lover godt for premieren og de kommende oppsetningene.

 

Christiie sitt dinnershow i Marvika, Paris Ouh la la fortsetter nå i november og desember, med noen oppdatering på programmet som var i sommer, slik at det blir tilpasset julesesongen. Juleshowet har navnet Christmas in Paris. Artistene fra sommerprogrammet som også er med i juleshowet, har nye og bedre nummere. Thomas Hardy har tatt plass bak DJ-pulten og Circle of Two har et nytt og mer spektakulært pantomime-show med akrobatiske innslag.

En av verdens raskeste sjonglører kommer og det blir mer imponerende sang. Multitalentet Alexandra Grebel bidrar med opera, og lokale Liv Hansen står for julesanger i pausene.

Premieren er fredag, 17. november, men showene er allerede startet for firmaer og store grupper som skal ha julebord eller feire jubileer, og de gode tilbakemeldingene lar ikke vente på seg:

«En fantastisk og uforglemmelig fest!»

«Vi er imponerte og kan ikke skryte nok av dere» 

«Alle smiler og er kjempeglade»

 

– På kundelisten over bedrifter som har valgt å ha julebord med oss, finner man COOP, NAV, Europris, KIWI, samt virksomheter I oljesektoren, forteller Eva Julia Marthinsen, som står bak show-konseptet.

Det blir show hver onsdag – lørdag frem til og med den 22. desember, en romjulscabaret 25. – 30. desember, og et eget Nyttårscabaret på selveste nyttårsaften.

Billetter finnes på www.dinnershowet.no.

Back To Top