fbpx
skip to Main Content
Jan Harald Launes, Tor-Olav Bjoraa og de andre medlemmene i Lions Club Greipstad, har to mål med ved som skal deles ut til dem som trenger det.

Skal dele ut en solid haug med ved

– En bonde fra Finsland har gitt oss fem store paller med ved som vi nå skal dele ut. Det forteller Tor-Olav Bjoraa i Lions Club Greipstad.

 

Av og til er det slik at det ene fører til det andre. Forleden hadde Fritidsnytt en artikkel med en gjeng fra Lions Club Greipstad som hadde fått en solid mengde med strøsand som ble spadd opp i store spann.

Alt i alt ble det mellom 150 og 200 spann med strøsand som Lions Club Greipstad skal selge. Spannene er å få kjøpt på Rema 1000 i Brennåsen og Joker Nodeland.

– Da bonden i Finsland leste denne saken, tok han kontakt med Lions Club Greipstad. Han hadde også fått med seg artikkelen i Fritidsnytt om at Kiwi Rosseland, Songdalen frivilligsentral, Songdalen frikirke og Lions Club Greipstad delte ut matkasser til de som hadde behov for en håndsrekning før jul, forklarer Tor-Olav Bjoraa.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Medlemmene i Lions Club Greipstad i full gang med å pakke veden over i vedsekker. Foto: Tor-Olav Bjoraa.

– Tanken hans var at de som hadde behov for en matkasse før jul, kanskje ikke hadde all verden til å holde hjemmet varmt nå i vinterkulden, høye strømpriser tatt i betraktning. Han ville derfor gi oss mye ved som vi skal dele ut til de som trenger det, forteller Bjoraa videre.

Alt i alt har Lions Club Greipstad fått fem paller med ved, noe som tilsvarer rundt en to mål med ved.

– Nå har vi tatt kontakt med Songdalen Frivilligsentral, menighetskontoret, Songdalen frikirke og Kristiansand kommune. De har all kontakt med mange som sliter med å få kronene til å strekke til. De har kanskje redusert strømforbruket, og da kan noen sekker med ved komme godt med. Ingen skal sitte og fryse i det vinterværet vi nå opplever, sier Bjoraas.

– Dersom vi ikke får delt ut all veden, vil vi selge denne i regi av Lions Club Greipstad, og la pengene vi får inn, gå til aktivitetskassen for utdeling til humanitære formål i lokalsamfunnet, sier Tor-Olav Bjoraa.

Jan Harald Launes, Tor-Olav Bjoraa og de andre medlemmene i Lions Club Greipstad, har to mål med ved som skal deles ut til dem som trenger det.
Back To Top