fbpx
skip to Main Content
Alle utøverne. Foto: Privat.

Arrangerte nasjonal dansekonkurranse: Vant gull på hjemmebane

For første gang arrangerte Søgne Danseklubb, i samarbeid med Norges danseforbund, sin første dansekonkurranse nå i helgen.


Konkurransen er en av fire i serien hvor danserne samler poeng for uttak til EM og VM. Rundt 200 deltakere fra hele Norge var samlet i Tangvallhallen for å konkurrere i ulike kategorier og aldersgrupper. Fra Søgne danseklubb var det ca 100 stillere, hvorav mange av dem var med i konkurranse for første gang.

Stappfullt

Fredag kveld inviterte klubben danserne til «jam», åpen dansesal, med DJ, gratis pizza og dans på tvers av klubber. Nærmete 70 dansere kom for å bli kjent med hverandre før konkurransen startet lørdag.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SDK funkis. Foto Tarjei Svalastog, Norges Danseforbund

Lørdag morgen strømmet danserne til Tangvallhallen. Lokalet ble stappfullt med publikummere, både lokale og tilreisende. I løpet av dagen konkurrerte danserne i duo, small groups, formasjon (stor gruppe), solo, breaking og popping.

Strålte på hjemmebane

Søndagen konkurrerte danserne i battle. Dommerne og DJ kom fra Trondheim, Ålesund, Oslo og Kristiansand.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SDK kids. Foto: Tarjei Svalastog Norges Danseforbund

Danserne i Søgne Danseklubb strålte på hjemmebane og vant gull, sølv og bronse i flere av kategoriene.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SDK CREW. Foto: Tarjei Svalastog, Norges Danseforbund

Vi er veldig stolte over resultatene! Vi vil gjerne takke den enormt store innsatsen som ble gjort av foreldre og frivillige under arrangementet. Den største takken er likevel til alle danserne som leverte underholdning i verdensklasse. Vi er så stolte over dere alle sammen! Samholdet dere viser på og av scenen er virkelig helt unikt.

Tilbake til forsiden…

Back To Top