fbpx
skip to Main Content
Anette Lindekleiv-Olsen, oppvokst i Greipstad, og Joakim Olsen, har i flere år gjennom Limitless hjulpet lokalsamfunn i Sierra Leone.

Limitless: Ny tur til Sierra Leone

– Den 16. februar reiser vi ned til Sierra Leone for å følge opp prosjektet. Det forteller Joakim Olsen som sammen med ektefellen Anette Lindekleiv-Olsen i flere år har samlet inn midler for å bygge skoler og gi annen nødvendig hjelp til lokalbefolkningen i det afrikanske landet Sierra Leone.

 

Limitless har allerede fått samlet inn midler til å få bygget en skole. Ekteparet gav seg ikke med at skolen stod ferdig. De ønsket å bidra mer.
– Skolen ble et prøveprosjekt, både i forhold til gjennomføring, kontakt med myndigheter og for å kunne god økonomisk kontroll, samt å skape nettverk i området. Vi har vært krystallklare fra dag én på at alt som samles inn, skal gå uavkortet til Sierra Leone, sier Joakim Olsen.

De ble møtt med stor velvilje, og takket være gaver fra en rekke bidragsytere, deriblant Lions Club Greipstad som bidrog med 45.000, fikk de bygget en skole nummer to hvor det går 300 elever i dag.
– Nå jobber vi for å kunne få bygget ferdig en ungdomsskole slik at barna kan fortsette utdanningen sin når de er ferdig med barneskolen, kunne Anette og Joakim fortelle da Fritidsnytt intervjuet dem noe før jul 2023.

Den 16. februar reiser Joakim Olsen ned til Sierra Leone igjen for å følge opp prosjektet. Denne gangen skal også datteren Emma på 8 år være med for første gang.
– Vi nærmer oss ferdigstillelse av ungdomsskolen. Denne er stor, og vi gleder oss veldig til se den. Vi skal ha med masse sminke og pynteting, frisbee, fotballer og skrivebøker til barna, skriver han på Limitless sin egen Facebook-side.

Vi skal vise filmer på kvelden med prosjektor og gi ut godteri, forteller Joakim Olsen.
– Vi gleder oss også til å møte gutten som flere av bidragsyterne var med å redde med operasjonen i fjor. På grunn av en felles innsats så overlevde han, og han har det bra i dag. Det blir spennende å møte han igjen og en skikkelig oppdatering kommer, fortsetter Olsen.

– Vi gleder oss til å legge ut bilder og filmer av turen vår på vår Facebook-side og vi er evig takknemlige for alt dere har vært med og gjort sammen med oss til nå i Sierra Leone, sier Joakim Olsen.

Tilbake til forsiden…

Back To Top