fbpx
skip to Main Content

Søgne Håndball ønsker flere på laget

Søgne Håndball ønsker å styrke guttelaget med flere spillere til kommende sesongen. Etter et vellykket samarbeid med Farsund og Lista for gutter i alderen 15 og 16 år, er tiden kommet for å satse lokalt igjen.

Tross begrenset antall fellestreninger har laget imponert ved å gi de beste lagene i Agder og Rogaland skikkelig kamp, og med kun 7 kamper igjen av sesongen er det viktige poeng å hente. I den lokale serien skal laget nå delta i sluttspillet mot de andre tre topplagene, så førsteplass er innenfor rekkevidde, mens i regionserien kjemper man for en solid plassering på tabellen.

Neste sesong

Neste sesongs satsning i Søgne tar hensyn til at de fleste av guttene er i gang med videregående skoler, og at hverdagen da endrer seg. Trenerne tror at flere spillere samlet på treningene vil gi laget et videre løft, og man vil fortsette å bygge på den fine kulturen i laget. Det vil bli satset på det sosiale sammen med det sportslige.

Laget har rundt 10-12 spillere som ser for seg være med videre neste sesong i Søgne. Disse guttene er født i 2007, 2008 og 2009, fra både Søgne, Farsund og Kristiansand.
– Vi ønsker enda flere gutter i den alderen for å bygge opp en bred stall som kan hevde seg også neste sesong, og vi tror der sitter en del ballkastere i området som burde bli med oss, forteller Dag Morten Frantzen i Søgne Håndballklubb.

Det er viktig å ta høyde for både fravær og skader, for det blir rikelig med kamper for guttene kommende sesong. Med både lokalserie (Agder), og regionserie (Agder og Rogaland) samtidig vil flere av spillerne også være aktuelle for den lokale herreserien.
– Man skal heller ikke se bort ifra det kan bli turneringer i inn og utland sier han.

Ta kontakt

Så har du lyst til å bli med, eller kanskje du kjenner noen som bør tipses om dette tilbudet?
– Vi forventer ikke nødvendigvis bare «ferdige» håndballspillere, men også lære- og treningsvillige gutter, så nøl ikke med å ta kontakt, fremhever Frantzen.

– Man er hjertelig velkommen til å møte oss på trening allerede denne sesongen, for å få en forsmak på hva som er i vente til neste sesong. Det kommer til å bli både lærerikt og knallgøy, sammen med en skikkelig sosial og hyggelig guttegjeng, et godt støtteapparat og ivrige foreldre, avslutter han.

Kontakt: sognehandball@gmail.com
Trener Endre Pettersen: tlf 99221644

Back To Top