fbpx
skip to Main Content

Utvidet restauranten med foodtruck og festivalmat

Amigos er en velrenomert restaurant midt i smørøyet på Fiskebrygga i Kristiansand. Gjennom 34 års drift har ideene om å utvide vært mange og store, men en uventet forespørsel gjorde at Camilla Huseby og ønsket å satse på en matvogn som en utvidelse og mobil reklameplakat for restauranten.

 

– Man tenker jo ofte på hva man kunne gjort, men det er jo alltid litt skummelt å satse. Plutselig kom det opp en forespørsel fra en festival som søkte etter matservering, og da så vi muligheten til å utvide restauranten med en mobil matvogn og litt enklere servering. Nå har vi vogna som en utvidelse og utstillingsvindu for restauranten. I vogna er det litt enklere retter, men vi må jo levere minst like god kvalitet og smak som i restauranten selv om vi har et mye mindre kjøkken å jobbe med. Så håper vi folk liker det de får servert og tenker at de vil ta turen innom oss når de er på brygga, smiler hun.

Rimelig og praktisk

Camilla forteller at regnestykket ved en matvogn fremfor å åpne en ny restaurant er natt og dag.
– Det er en veldig kostnadseffektiv måte å utvide restauranten på, som vi i tillegg kan flytte rundt på og være der det skjer noe spennende til enhver tid.
Det er en selvstendig matservering som er tilpasset vogna, men vogna er jo en vandrende reklameplakat for restauranten vår på Fiskebrygga, samtidig som vi kan fylle den store etterspørselen med matservering på festivaler og arrangementer rundt omkring, forteller Camilla.

NY RESTAURANT: Camilla Huseby driver Amigos på Fiskebrygga i Kristiansand, nå utvider de med en matvogn for å dekke etterspørselen på festivalmat.

Vognen er dekorert med knæsje farger som gir umiddelbart blikkfang. Den typiske meksikanske sombreroen og mariachi-trompeten gir en autentisk følelse av at vognen byr på skikkelig taco-stemning.
– Nå har vi fått testet den litt på arrangementer og vi har jo møtt på mange som ikke vet at vi har restaurant engang, så det er jo den beste reklameplakaten vi kunne hatt for restauranten, sier hun.

Camilla priser også samarbeidet med Lidi, og forteller at hun ikke hadde turt å ta valget om å utvide uten han i ryggen.
– P@@l er helt topp, han er veldig positiv og superflink på å motivere og inspirere. Du merker at han ønsker å hjelpe og gi oss det beste utgangspunktet for å lykkes. Samarbeidet med han har vært utelukkende positivt og kan absolutt anbefales.

Back To Top