fbpx
skip to Main Content

Måtte ha enda en matvogn etter bare to måneder

For bare noen måneder siden tok paret Mariann og Gordon en råsjans og startet matvognen Buns N’ Roses. Bare et par måneder senere har de sett seg nødt til å utvide med nok en matvogn, for å imøtekomme den store etterspørselen på pop-up, catering og eventer gjennom sommeren.

 

– Vi visste jo ikke hva vi gikk til når vi kjøpte den første vogna, men vi tenkte det var midt i vår gate med masse fargerike ideer og hans kokkeutdannelse. Så vi tok en råsjans, og det har jo bare vært bånn gass siden, ler Mariann.

Til vanlig er matvognen stasjonert på Tinnheia, men grunnet størrelse og daglig drift er den vanskelig å flytte på. Da så paret bare en løsning, skaffe en vogn til.
– Vi har fått mye forespørsler om å komme til eventer og festivaler i sommer, men vi kan jo ikke bare flytte på den daglige driften vår. Da måtte vi ha noe som var lett å ta med seg, i tillegg til den andre vogna. Den nye vognen ble levert i løpet av bare et par dager, og da fikk vi fort fylt opp kalenderen. Samme kvelden stod vi på festival og serverte hundrevis av sultne publikummere. Nå skal vi til Sprudlefestivalen i Søgne, deretter en matfestival i Juli, og så videre til American festival på Vanse, forteller hun.

Ingen erfaring

Mariann forteller at paret ikke hadde noen erfaring med matvogn fra tidligere, men at responsen har vært overveldende.
– Det er helt utrolig hvor fort vi har blitt så populære. Vi leverer jo friske, smakfulle smashburgere som er et konsept folk liker. Smashburgere er et konsept der meglerne på Wall Street måtte ha så kjapp mat som mulig. En vanlig burger tok for lang tid så de «smashet» kjøttet flatt for raskere steking og skrudde ovnen opp på 300 grader, så på bare 2-3 minutter har du en ferdig burger i hånda, forteller paret.

RASK UTVIDELSE: Paret Mariann og Gordon startet matvognen «Buns N’ Roses» for bare noen måneder siden, nå utvider de med vogn nummer to.

På menyen er «smashburgerne» en åpenbar bestselger, men også «dirty fries» toppet med deilige sauser, dressing, bacon, ost og masse deilig fyll. Gordon bryter inn at kokkeutdannelsen har han bare måtte legge på hylla, den brukes i beste fall til å prøve frem nye, gode smaker til menyen.

– Foodtruck er noe helt annet, her er høyt tempo i en vogn med lite plass, der du skal servere flest mulig på kortest mulig tid uten at det går utover kvaliteten. Vi er på jobb hele tiden, men det er veldig gøy og gir stor frihetsfølelse å kunne reise rundt på festivaler og arrangementer og servere deilig mat sammen. Det er en drøm som går i oppfyllelse. Nå gleder vi oss til å vise oss frem i sommer, avslutter paret.

Ønsker du et godt og smakfullt tillegg til din festival, jubileum eller arrangement, kontakt Post@bunsnroses.no.

Back To Top