fbpx
skip to Main Content

Sørlandets største RIB forhandler

Arendal båt og motor AS startet for 5 år siden av Torbjørn Nedenes. Firmaet holder til i store flotte lokaler på Nedenes sentralt mellom Arendal og Grimstad. De ser tilbake på en vår og sommer der det ble solgt mange båter. Dette var en trend hos de fleste båtforhandlerne på Sørlandet.

 

Arendal båt og motor AS er Sørlandets største RIB forhandler. Brig er verdens største RIB produsent. I tillegg importer­er de sine egne bygde båter, Adriatic Rib og Adriatic aluminiumsbåter. De er også Mercury forhandler.

God sesong

Torbjørn Nedenes forteller om en vår og sommer der en ble oppfordret til å ta ferie i eget land. – Dette ga oss forhandlere et meget godt salg av båter. Vi var så heldige at vi fikk tak i en del båter fra leverandøren i Sverige, så vi klarte å ha båter for salg til midt i juni.

Forhåndsbestillinger

– Det har vært fint vær i september og september så lysten til å eie sin egen båt er tilstede. Vi var på forhandlermøte i august og optimismen for neste sesong er god. Vi får inn flere nyheter og noen modeller er allerede utsolg. Så har en tanker om å kjøpe ny båt, ja da kan det lønne seg å være tidlig ute . Vi har 2021 båter i utstillingen vår, så det er bare å ta kontakt , sier Torbjørn.

Opplag og eget verksted

– Vi kan tilby våre kunder et nytt og moderne verksted for å feildiagnonisere og ta service og vedlikehold på båtmotorer. I tillegg tilbyr vi utendørs og innendørs opplag. Normalt har vi god utvalg av hengere, men her sliter en med levering nå under Corona epidemien. Vårt firma er også medlem av Norboat og godkjent opplæringsverksted for lærlinger, avslutter Torbjørn.

 

SERVICE: – Vi kan tilby våre kunder et nytt og moderne verksted for å feildiagonisere og ta service og ­vedlikehold på båtmotorer.
Back To Top