fbpx
skip to Main Content

Sov i hule på Kjos – Nå er han søkk vekke

Agderpolitiet ønsker tips fra publikum etter at en godt voksen mann er savnet fra Grim.

 

Det er Jan Høiaas, født 5. juli 1958, som er meldt savnet av sin familie. Politiet går ut med denne informasjonen i samråd med savnedes familie.
– Politiet ble kontaktet av Høiaas sin familie klokken 21.00 fredag 18. februar. Familien var bekymret fordi de ikke fikk kontakt med ham. Dagen etter ble han formelt meldt savnet, sier seksjonsleder for etterforskning ved Kristiansand politistasjon, Harald Hollerud.

Sov i hule

Politiet har informasjon om at den savnede 63-åringen skal ha sovet ute i en hule i Kjos i Vågsbygd natt til fredag 18. februar. Fredag morgen klokken 09:00 informerte han familien om at han var på Dalane ved et vann der man kunne leie båter.
– Derfor er vi interessert i å komme i kontakt med personer som kjenner til denne hulen eller dette vannet der det står skilt om at man kan leie båt eller kano. Det bemerkes at andre områder i Kristiansand enn Dalane som kan ha lignende skilt er av interesse for politiet. På nåværende tidspunkt anser politiet områdene rundt Indre Fiskåvannet og Bukkesteinsvannet i Vågsbygdskogen, samt områdene rundt Rige og Slettheia retning Brennåsen, som ekstra aktuelle, sier Hollerud.

BRILLER: Den savnede går normalt med briller.

Kjent for å gå i kamuflasjetøy

Den savnede er 185 cm høy og er slank. Han går muligens med brun boblejakke med kamuflasjemønster fra Cubus, blå dongeribukse eller kamuflasjebukse, brune sko, sort lue med led- lys foran, blå ryggsekk med fotballklubben Chelsea sin logo og briller.

Etter hva Sørlandsavisen kjenner til, er mannen normaltfungerende, ufarlig og rolig, ofte synlig i Kristiansand sentrum i fritidssammenheng, kjører moped, går som oftest med briller, har normal gange, snakker sammenhengende og tydelig, og kler seg ofte i fritidsklær med kamuflasjemønster.

Basert på opplysninger i saken vurderer politiet likevel det slik at den savnede nå kan være forvirret og ute av stand til å ta vare på seg selv.

Dersom publikum har sett den savnede i perioden torsdag 18. februar klokken 09.00 og frem til nå, eller har andre opplysninger om savnede, bes de ta kontakt med politiet på telefon 02800.

Back To Top