fbpx
skip to Main Content
- Jeg har klart å skaffe ni sponsorer, og det er det visst ingen andre Miss Norway-deltakere som har gjort før, sier Sunniva Høiåsen Frigstad.

Sunniva har satt Miss Norway-rekord

Sunniva Høiåsen Frigstad har satt en rekord som trolig vil stå lenge: Ingen andre Miss Norway-deltakere har klart å skaffe like mange sponsorer som det Sunniva har klart.

 

– Jeg har denne uken slått norgesrekorden i antall sponsorer. Siden 2013 da det ble startet opp med poengrangering, var rekorden åtte sponsorer. Jeg klart å få inn ni betalte sponsorer, smiler en godt fornøyd Miss Norway-deltaker.

 

Mye spiller inn

Det er mange faktorer som spiller inn og som gir poeng når årets Miss Norway skal kåres. Som deltaker i konkurransen skal man arbeide for veldedige organisasjoner, drive med markedsføring av seg selv og sin deltakelse i konkurransen gjennom blogg og andre innlegg, og ikke minst, å skaffe samarbeidspartnere og sponsorer, for å vise at deltakerne kan inngå og overholde avtaler og samarbeidsprosjekter.

Underveis i konkurransen har hun også laget reklame- og markedsføringsfilmer for sponsorene.

– Jo flere sponsorer og mer markedsføring man gjør, jo flere poeng sanker man, forteller Sunniva Høiåsen Frigstad.

 

Hjertesak

Et sentralt element er også å finne sin hjertesak og promotere denne. Sunniva har vært engasjert i veldedig arbeid og har jobbet for å fremme mine hjertesaker; fokus på vold mot og misbruk av jenter, gutter, kvinner og menn ved overgrep, psykisk og fysisk vold, og voldtekt.

– Så kommer opptredenen på selve finalen hvor vi skal vise ulike antrekk, legger hun til.

 

Publikum kan stemme

– Nå er det bare noen dager igjen avstemmingen stenger, den 29.oktober klokken 23.59. Finalen skal holdes i Oslo under lukket arrangement 31.oktober. Jeg gleder meg. Det blir spennende, og endelig skal finalen gjennomføres, noe jeg har ventet lenge på. Veien har vært lang, og finalen er blitt utsatt to ganger på grunn av corona!

Akkurat nå ligger Sunniva på fjerdeplass i antall avgitte stemmer. Over 950 har stemt på henne til nå.

– Jo flere som stemmer, jo større er finalesjansene. Det er mulig å stemme ved å skrive «MISSU 13» til 1963 (på meldinger). En stemme vil koste 20 kroner, sier Sunniva som varmt takker for all støtte og stemmene hun har fått gjennom så langt.

Sorry. No data so far.

Back To Top