fbpx
skip to Main Content
SAITS: F.v: Kirurg Eirik Øvensen, sekretær Halime Hasanaj, akupunktør Nina Onsrud, Monica Reme, sykepleier Mari Kleggetveit, sykepleier Anne Lise Steffenssen, laserterapeut/hudpleier Fatemeh Najafi, og allmennlege Pedro Sait på bildet danner sammen med hypnoterapeut Siren Blix, og daglig leder/sykepleier Berit Eppeland Saits Medisinske. Foto: Saits Medisinske

Feirer jubileum med knallår

Saits medisinske feirer 15 år som privatpraktiserende klinikk ved å inkludere enda flere behandlingsformer i den allerede velfylte menyen. Eier og ansvarlig lege Pedro Sait er veldig fornøyd med utviklingen.

 

Saits medisinske holder til i lyse og trivelige lokaler på Vestre Torv i Vestre Strandgate i Kristiansand. Her har privatklinikken som tilbyr en rekke kosmetiske og allmenpraktiske tjenester holdt til siden 1. juni 2016.
– Vi startet opp i Skippergaten, men vokste ut av lokalene. Nå er vi et team på hele åtte medarbeidere som tilbyr forskjellige typer behandlinger innenfor en rekke fagfelt, forteller eier og ansvarlig lege Pedro Sait.

Supplement
Han forteller at den pågående koronapandemien har ikke lagt noen demper på pågangen hos Saits Medisinske og at året til tross for pandemien har vist god fremgang.
– Vi holdt stengt i seks uker samtidig som resten av landet og når vi åpnet kom folk heldigvis raskt tilbake. Sommeren har vært veldig god. Nå som folk ikke kan bruke penger på å reise slik de er vant til, så bruke de heller penger på seg selv og kommer hit, sier han.

Klinikken tilbyr et helhetlig tilbud innenfor kosmetisk, medisinsk og kirurgisk laserbehandling. Sait selv chilensk flyktning og kom til Norge i 1982 via Sverige.
Han er spesialist innenfor allmennmedisin og er utdannet fra Mendoza i Argentina og fra Universitetet i Oslo. På merittlisten kan han føre opp blant annet fire år som kommunelege i Porsgrunn og hele ti år som fastlege i Kristiansand.
– Jeg bruker å si at jeg har gått fra å være henvisende lege til å bli behandlende lege, ler han.
– Jeg startet klinikken som et supplement til det offentlige tilbudet og vi drives privat uten driftstilskudd eller refusjonsrett. Noen av behandlingene som åreknuteoperasjon kan dekkes gjennom helseforsikringen ,legger han til.

Tatoveringer
Alle de åtte praktiserende på klinikken arbeider selvstendig innenfor forskjellige fagfelt som kirurgi, åreknutebehandling, hudpleie, hypnose og akupunktur for å nevne noe. Sait forteller at mange kommer for å få fjernet føflekker og vorter.
– Vi er de eneste på Sørlandet som fjerner disse ved bruk av laser noe som går raskere og skaper mindre arr enn tradisjonell fjerning ved kirurgi. Vi sender alle ­mistenkelige føflekker inn til sjekk og oppdager dessverre jevnlig føflekker som er ondartede. Derfor anbefaler vi alle å sjekke føflekkene sine på et tidlig stadium, forklarer han.Mange kommer også til Saits Medisinske for å fjerne gamle tatoveringer med laser og Saits legger til at resultatet stort sett blir veldig bra.
– Dette krever flere behandlinger, men folk skal vite at det er mulig å fjerne tatoveringer man angrer på. Hvor mange behandlinger som kreves kommer an på hvor dypt tatoveringen sitter og hvordan kroppen responderer på behandlingen, forklarer han.

Sørlandet
I disse dager jobber Sait og hans kollegaer med å skaffe et nytt apparat for hårfjerning. I tillegg er en ny og oppdatert hjemmeside på vei. I tillegg jobber Saits en dag i måneden på Zans hud og spa i Flekkefjord, salongen på Langenes i Søgne, og er i gang med et samarbeid med Erikas Hudpleie i Arendal.
– På denne måten kan vi tilby store deler av Sørlandet et godt tilbud. Jeg har aldri angret på at jeg tok steget og startet for meg selv. Etter 15 år er vi godt etablerte og folk er glade for at vi er her.

Vi har et veldig bra konsept og jeg gleder meg til å ta fatt på enda 15 nye år, avslutter han.

 

GLADE: F.v: Anne Lise Steffensen, Pedro Sait og Monica Reme er glade for den gode veksten.
Back To Top