fbpx
skip to Main Content
- Vi utfører service og vedlikehold på alle typer el- og hybridbiler, diesel og bensinbiler, varebiler, minibuss, tilhengere, campingvogner og bobiler opp til 3,5 tonn.

Det er gøy når bildrømmen innfris

Stor reiselyst og søken etter nye utfordringer gjorde at Rasmus Tallaksen flyttet fra Billund i Danmark og etablerte seg i Vennesla. Der fikk han også realisert drømmen om å etablere eget bilverksted og etter hvert også salg av nyere brukte biler.

– Det har vært travle, men morsomme år, smiler Rasmus Tallaksen.

I 2016 etablerte han Hunsfos Auto i Hunsfos Næringspark hvor Hunsfos Fabrikker i sin tid holdt til.
– Næringsparken var den gang forholdsvis ny. En del bedrifter hadde allerede etablert seg her, og planene som ble presentert for industriparken var spennende og realistiske. I årene som fulgte har mange kommet til, og vi har i dag flere av bedriftene som kunder, forteller Rasmus Tallaksen.

Lang erfaring
Rasmus har gått gradene i bransjen, og kan se tilbake på flere års erfaring som mekaniker av blant annet Volkswagen, Audi, Skoda og BMW, for å ha nevnt noen eksempler. I bunn ligger en genuin bilinteresse og ikke minst en yrkesstolthet som gjør at han er fremoverlent både når det gjelder service og å oppdatere seg på det siste som rører seg på bilfronten.
– Derfor har verkstedet alt utstyr som trengs for å sikre en god behandling og vedlikehold av bilene vi skrur på. Det å være en del av BilExtra-kjeden, gjør at vi har god tilgang til deler og utstyr, og hvor kjeden også følger god opp for å sikre en god kompetanseutvikling, sier han.

Service på alle typer biler
Det gjør at Hunsfos Auto utfører service og vedlikehold på alle typer el- og hybridbiler, diesel og bensinbiler, varebiler, minibuss, tilhengere, campingvogner og bobiler opp til 3,5 tonn.
– Vi gir også fem års garanti på alle reservedeler utenom originale deler, sier han.

Etableringen av eget verksted har så absolutt slått til. Kundene er etter hvert blitt mange. Staben er blitt styrket og fire mekanikere driver i dag og skrur. Rasmus selv drifter kundemottaket og salg av biler.

– Et verksted sentralt i Vennesla gjør at mange kunder sparer tid på å sette bilen ned hos oss, i stedet for å måtte levere den til en forhandler i Sørlandsparken når det er tid for service og vedlikehold. I tillegg opprettholdes nybilgarantien hos oss, sier han.

Startet med bilsalg
I oktober i fjor kunne han realisere nok en drøm.

– Da startet vi med salg av nyere bruktbiler. Det har gått svært bra, forteller han.

– Nå er vi blitt en totalleverandør, hvor kundene kan få alle tjenester levert på en plass, være seg service, vedlikehold, dekkhotell, bilpleie – og bilsalg og kjøp, sier han.

Bilene han selger kjøper han hos forhandlere rundt om i Norge via nettverket hans.
– I en hektisk hverdag er god tid en mangelvare hos mange. Vi finner bilen som kunden vil ha og gir oss ikke før vi har funnet den. Jungeltelegrafen fungerer godt. Så må vi i alt vi gjør legge tillit og kvalitet til grunn, mener han.
– Det har vært hektiske, men trivelige fem år. Det har vært en glede å få være med på utviklingen og å skape nye arbeidsplasser underveis, og med et ønske om stadig flere arbeidsplasser fremover, sier Rasmus Tallaksen.

 

Rasmus Tallaksen i Hunsfos Auto (t.h) har et nært samarbeid med ???????? iBilXtra og Per Hagen

 

Back To Top