fbpx
skip to Main Content

Kiwi inn i nytt bygg på Bergsmyr

Torsdag 26.november flyttet Kiwi Tvedestrand fra sentrum til flotte nye lokaler på Bergsmyr. Dette blir nok et bygg som Næringsparken Tvedestrand AS leier ut. Kjell Lunde er konge på Bergsmyr i Tvedestrand. Fra før av leier han ut både Monter og Felleskjøpet-bygget, lensmannskontoret, ­treningssenteret, og Grisen storsenter.

 

Det var en jevn strøm av mennesker som ville besøke Kiwi på åpningsdagen. Butikksjef Magne Bruflodt og butikkmedarbeider Annette Rose delte ut blomster. Inne i lokalet kunne kundene ta en pause og nyte kaffe, marsipankake og sjokoladekake. I tillegg hadde butikken flere gode tilbud. Dag Magne forteller om en hektisk innspurt før åpningen og er godt fornøyd med hvordan alt har blitt, både utvendig og innvendig. Han er spesielt glad for at de har godt med parkeringsplasser.

Lokale håndverkere
Kjell Lunde har vært med under hele byggeprosessen.
– Agder sentralvaskeri som lå her før, lå nede i en dump. Vi måtte fylle på enorme masser for å få hevet plassen. Her har Vegarheim Pukkverk utført en solid jobb. Da jeg fikk de første tegningene på bygget måtte det gjøres flere endringer. Vi endte med å gjøre fasaden høyere og kombinasjonen med stål og tre ble pent og gir bygget en grønn profil. Muren ved siden av er lik som vi har på Grisen Storsenter, sier Kjell.
Kjell Lunde har vært flink til å bruke lokale håndverkere. Jan Eldrup har levert og montert glassfasade, dører og vinduer i aluminium og han skryter av Kjells måte å lede byggeprosessen.

Ledige lokaler
Agder Sentralvaskeri var et stort bygg. Kiwi h18ar leid 950 kvadratmeter. Bak Kiwi holder Kjell på med ytterligere 500 kvadratmeter som skal leies ut. Hva det skal bli her er ennå ikke bestemt, men lokalene egner seg for det meste ifølge Kjell.

 

Ny butikk: Kiwibutikken har en fantastisk frukt og grøntavdeling. Dette er viktig for kundene, og gir et appetittlig sortiment som øker handlelysten.

 

Back To Top