fbpx
skip to Main Content
DRØMMESTUDIE: Maren Omdal fant sitt drømmestudie i Oslo 2020. FOTO: Torald B Kateraas

Drømmestudie blir til plateselskap

Studentprosjekt:

25 år gamle Maren Omdal er født og oppvokst i Arendal, men har siden 2019 bodd i Oslo på grunn av jobb. Høsten 2020 kommer Maren over drømmestudiet, nemlig Music Business ved fagskolen Kristiania i Oslo.

Gjennom skoleåret skal man blant annet drive et plateselskap. Dette ble starten på «Neon Cloud Records». Plateselskapet er et samarbeid mellom Maren og medeleven Raphaela Silva. For øyeblikket representerer plateselskapet to forskjellige artister der de på ene siden har en «house music» artist, og på andre siden en «RNB» artist. I starten besto plateselskapet av fire ansatte, men som nå er redusert til kun Maren og Raphaela. Når de får spørsmål om de planlegger å få inne flere artister, svarer Maren at «to artister på to ansatte er for øyeblikket mer enn nok. Men vi jobber med å få til flere spennende samarbeid, så tiden får vise.»

Slipper singel
8. januar slipper plateselskapet sin første singel fra artisten EDES med navnet «Alive». Låten er en kombinasjon av NuDisco/ house og pop, og som EDES selv forteller handler låten om å drømme om bedre dager, nyte livet på det sterkeste og aldri ta noe for gitt. EDES har toppet 1 million streams på Spotify, 500.000 visninger på YouTube og er i en stigende trend.
Maren kan også fortelle at det ser ut som at EDES vil få et travelt år, da de har flere spennende samarbeid på gang.

«Vi er klare for et funky år, og det håper vi dere også er!» forteller Maren smilende til Arendals tidende.

«Alive»
EDES forteller at det har vært en lang prosess med å ferdigstille singel «Alive». Som alle i samfunnet har han blitt påvirket av Corona-situasjonen, men har aktivt prøvd å snu det om til noe positivt. Det endte med å tilbringe mer tid i studio og utforske akustisk piano. «Akustisk piano setter definitivt låter i et annet perspektiv, og jeg fant fort ut hva slags vibe jeg ønsket tidlig i prosessen» forteller EDES til Arendals tidende.

 

LOGO: Raphaela Silva har stått for design av logoen til Neon Cloud Records.
EDES: EDES har fått mye oppmerksomhet etter han kom på 2.plass i konkurranse for VERITÉ og Classified. FOTO: Neon Cloud Records

 

 

 

 

Back To Top