fbpx
skip to Main Content

Ny Acanthus butikk i Tvedestrand

Lisand Industri:

– Kortreist keramikk. Lisand kjøpte for et år siden merkevaren Acanthus.

For et års tid siden åpnet de en butikk i Risør. Nå er det også mulig å få kjøpt disse flotte produktene i Tvedestrand. -Vi har stor tro på at dette skal bli vellykket, sier Tor Kristian Johansen. Keramikk produksjonen ble i sin tid opprettet som et Amokurs. Kunstnerne i Villvin miljøet ble engasjert da Hødnebø og Acanthus begynte, ja da ble dette en stor merkevare. Merete Mygind jobbet et 10 års periode på Acanthus fra starten av og er nå ansatt hos oss. Vi er utrolig stolte av det vi lager og håper mange vil ta turen til Risør eller Tvedestrand, sier Tor Kristian.

Hjelpe mennesker
– Den viktigste oppgaven er å hjelpe folk i arbeid. I dag sysselsetter vi totalt 72 mennesker i Lisand as. Av dette er 55 ansatte i tilrettelagt arbeid. Vi føler at vi bidrar til at mennesker har en meningsfylt jobb.

Alle vil jo gjerne være med på verdi­skapingen. Våre ansatte er glade for å kunne jobbe med å lage og selge vår flotte keramikk, og det har gitt boost til mange. Dette er vi glade for, sier Tor Kristian med et smil.

Kortreist keramikk
– Lisand har kjøpt merkevaren Acanthus, som selges i de to butikkene i Risør og Tvedestrand. Når folk velger å kjøpe produkter hos oss, bidrar de med at mennesker har en meningsfylt jobb.

Dette er med til på verdiskaping og er en vinn , vinn på alle måter, avslutter Tor Kristian.

Keramikkverkstedet
Da jeg besøkte fabrikken ble jeg møtt av en blid Merete Mygind. Er det du som er designeren spør jeg. – Nei, vi
har bare endret på fargene, sier hun. Dagens Acanthusprodukter har virkelig fått et løft. Produktene er i aller høyeste grad tilpasset dagens trender. At keramikken er kortreist fikk jeg bevis på da jeg ruslet fra verkstedet og ned til butikken. Her fyller vi tralla med varer og leverer i butikken i Risør. Det er heller ikke lange veien til Tvedestrand, sier Merete.

 

Back To Top