fbpx
skip to Main Content

Hvordan få seg kjæreste

Jeg har tidligere skrevet om “dating – et spill”. Anbefaler å lese den om du er usikker på hvordan du går frem når du endelig har tatt det store steget det faktisk er å gå på date. Leser du dette i papirutgaven av avisen kan du sjekke nettsidene til Sørlandsavisen og finne den der. Her er en link til deg som leser på nett.

Link: https://sorlandsavisen.no/2020/07/16/dating-et-spill/

Det å være single er ikke for alle. Kanskje nyter du evig frihet, men når kvelden kommer hadde det kanskje vært deilig med en armkrok? Selvom kjærligheten for noen kanskje kan summeres opp i flaks og riktig timing, betyr ikke det at det er slik for alle. Veien dit er bare litt mer kronglete og utradisjonell for noen. Hvis du lengter etter en kjæreste, da er denne artikkelen for deg. Det er ikke sikkert det vil fungere for alle, men det var slik jeg fikk min. Neida. Dette er noen hjelpfulle tips på veien og jeg tar ikke ansvar for noe skrevet her. Total ansvarsfraskrivelse, med andre ord.

Fase 1 – Den utkårede kandidat
Først så må du finne et aktuellt kjæresteemne. Du har kjempet deg gjennom et hav av single og sitter nå igjen med en kandidat. Eller flere. Det er opp til deg og alt er lov i dag. Hvertfall så lenge alle vet om hverandre. Men det kan vi snakke om en annen gang.
Det er uansett dette menneske du tenker at du kan dele enten hele eller store deler av livet med. For la oss være ærlige, det er ikke alle som finner noen de klarer å være gift i 50 år med. 50 år er lenge og folk er irriterende. Derfor handler det om å klare å finne det menneske som irriterer deg minst. Hvertfall om dere skal bo sammen. Første fase er derfor å finne den riktige personen. Personen du nå skal lure med deg inn i fase 2.

Fase 2 – Bli kjent
Visste du at man lett kan fake hvem man er i starten av et forhold? I en hver relasjon, egentlig.
I hele 3 mnd kan en gjøre det, faktisk. Et raskt googlesøk gir meg flere pålitlige artikler om dette, og noen ikke fult så pålitlige.
Dette er jo et kjempetips og absolutt noe man burde benytte seg av. Bare ved å ha denne kunnskapen så har du overtaket. For dette er jo en konkurranse? Eller?!

Nå som du vet dette, hvordan kan du bruke denne infoen på best mulig måte? På 3 måneder kan du greie å lure noen til å tro at du er en bedre versjon av deg selv. Personen som alltid er i godt humør. Personen som lager speilegg til frokost, kaster skitene sokker i skittentøyskurven og ikke bommer så alt ligger i en haug ved siden av. På 3 mnd kan du klare å fake det meste. Du kan fake at du liker turliv. Du kan late som at du elsker å gå på museum.Fase 2 er altså å fake hvem du er. Rett og slett så den andre skal like deg bedre.

Men.. vil du videre til fase 3, 4 og 5, så bør du kanskje heller bruke de første månedene på å være deg selv. Slik du bør være hele tiden. Det kun på denne måten at du kan bli ordentlig kjent med den andre personen.
Det er mange relasjoner som blir med flørten og mange innledende forhold som bare ble med disse 3 månedene Kan dette være noe av grunnen? For det kommer jo en dag etter disse 3 månedene og det kommer en tid hvor du kommer til å klikke fordi du faktisk ikke orker å gå på fler museum. Husk det.

Fase 3 – Finn komforten
Nå er du og din utkårede forhåpentligvis blitt godt kjent. Med mindre du har løyet i 3 måneder og fortsatt går på museum.. Til deg vil jeg si ; “Skjerp deg!”. Har du vært deg selv fult ut, gratulerer. I fase 3 begynner man å bli ordentlig komfortable. Kanskje for noen, litt for komfortable. Det er nå at noen tror at det er greit å prompe foran sin utkårede. Da tok du feil. Ikke under noen omstendigheter er dette greit. (Kilde 4/5 venninner. Jeg vet ikke hva som er galt med ho ene der….) Fase 3 er altså å fortsette å holde sine kroppslige lyder og lukter til seg selv. Må du prompe, gå ut. Blir du matforgifta, løp inn i skogen. Kom ikke ut før alt er over.Personlig så setter ihvertfall jeg pris på et velduftende forhold noen måneder til. Neida, må man så må man. Jeg tenker bare at det er fint å bevare mystikken i forholdet litt til. Ville du prompet i ny jobb etter bare 3 måneder for eksempel?!Tror ikke det nei, men jeg kan jo ta feil.

Fase 4 – Vis frem til mamma og få det godkjent
Gratulerer til deg du har kommet til fase 4. Hvis alt har gått bra så langt så har du kanskje noen du har lyst til å introdusere for familie og venner. Pro tips er venner først og familie etterpå. Jeg er helt sikker på at du har noen gode venner som vil fortelle deg om du har hatt hodet skrudd riktig på de siste månedene eller ikke. Det er lurt at noen venner sjekker opp i dette først før du tar deg bryet med å introdusere en ny person til hele slekta. Det blir så dumt når de på neste familietreff spør åssen det går med Bob Kåre når det er Kim Robert du dater nå. Prøv derfor å ikke unødvendig komplisere ting.

Fase 5 – Minimer fluktrutene
Nå som både venner og slekta har velsignet dere er det fase 5 som står for tur. Det er dette som er den avgjørende fasen og som avgjør om dere vil klare 50 år eller ikke. Fang hen så hen ikke stikker av. Det har nå gått ganske lang tid og din utkårede begynner kanskje å innse at du er litt smårar. Det er derfor viktig å minimere fluktrutene betraktelig før hen skjønner at du er helt koko. Men igjen, hvem er vel ikke det?!

Med å minimere fluktrutene så mener jeg ikke at du skal bure den andre personen inne. Snarere tvert i mot. Det er nå du skal slippe den andre personen fri og la de gjøre sin greie. Det er jo fort gjort å bli lei av hverandre når man er oppå hverandre 24/7. Har jeg hørt.

Om de mot formodning likevel skulle stikke av så skal du gjøre følgende; Sitte stille i båten å ikke gjøre noen ting. Er det ment to be, ja da kommer de tilbake. Og selvom dette selvsagt er uakseptabel oppførsel, så gir det deg en liten fordel. Det er nemlig nå du finner ut med 100% sikkerhet om de har faket sin personlighet i fase 3. Skulle dette være tilfellet så skal du være like glad. Du har “dodged a bullet”, som man sier på engelsk.

Lykke til med kjærligheten!

Back To Top