fbpx
skip to Main Content

Varmer opp til album – synger om å reise

Verdensvante Sheila Simmenes synger om wanderlust på sin siste single, den sjette i rekka.

 

Bergenske Sheila Simmenes har bodd i Brasil en årrekke før hun slo seg ned i Kristiansand, og har rukket å lære seg portugisisk og skape seg et navn i landet. Hennes utenlandsopphold lærte henne nok også noe om musikk, ettersom hun har fått muligheten til å arbeide sammen med musikere som den brasilianske perkusjonisten, Robertinho Silva, som har spilt med flere av jazzens store legender som Peggy Lee, Gilberto Gil og Sarah Vaughan.

– Jeg har vært så heldig som har kunnet reise til mange magiske byer og land rundt i verden. Jeg har latt meg forelske i steder, mennesker, og opplevd hvordan jeg selv blir sterkere og varmere for hvert møte, forteller artisten.

Om søte minner

I en tid hvor de fleste av oss har blitt isolerte uten muligheten og gleden av å kunne reiser i over et år, kommer en liten og lett låt med søte minner om hva som har vært og som vil komme igjen, om eventyr og forelsker, skal vi tro sangerinnen.
– Anywhere You Go er en søt og akustisk jazzlåt om wanderlust, og hvordan det viktigste kan være hvem man har blitt ved turens ende, røper Sheila selv.

Brasiliansk jazz med engelsk tekst

Musikken hennes beveger seg i krysningen mellom nordisk soul, brasiliansk jazz og verdensmusikk, i følge presseskrivet. Låten er produsert av Bjørn Ole Rasch i Kongshavn Studio, med Jaran Gustavson og Roald Råsberg som studioteknikere, mikset av Nils Wingerei og mastret av Morgan Nicolaysen. Vokal, gitar og perkusjon er spilt inn i Master Studio 112 i Rio De Janeiro med produsent Marcelo Frisieiro.

Foruten Roberthino Silva, medvirker Per Olav Kobberstad på 8-strengs gitar, Fredrik Sahlander (SAH!, LEO – Love Exit Orchestra JSM Trio) på bass, piano fra jazz og soul-pianist Eirik Ask (Drongo), Tore Bråthen på trompet, backing vokal av Veronica Andersen og Kristin Dahl.

Foto: Edu Luke.

Back To Top