fbpx
skip to Main Content

Gull gir rekordsalg:

Grimstad-gin mottar heder i USA

Harahorn Small Batch Gin fra Grimstad har høstet nok en gullmedalje. Denne gang fra amerikanske Bartender Spirits Awards. Prisdrysset har gitt rekordsalg i USA for den norske gin-produsenten.

 

Årets tredje container fylt med Harahorn ble nylig sendt fra Brenneriet. Bartender Spirit Awards 2021 har gitt Harahorn Small Batch Gin en av bransjens viktigste anerkjennelse. Her er dommerne mixologister og tester daglig ut ulike produkter for å gi sine besøkende de absolutt beste drinkene.
– Dette er en fantastisk bekreftelse for Harahorn Gin, at vi fortsatt leverer produkter helt i verdensklasse, sier ansvarlig for Harahorn Gin i Det Norske Brenneri, Jarle Nereng.

Pop i statene

Det er tredje gang Det Norske Brenneri, får denne utmerkelsen og det bidrar selvfølgelig til økt salg. I 2019 ble Harahorn kåret til Gin of the Year i USA.
– Vi har hatt en fantastisk vekst det siste året i USA og vår importør merker nå at Harahorn Gin ikke bare kjøpes av førstegangskjøperen fordi designet på flasken ser bra ut, men at innholdet holder så høy kvalitet, at kundene kommer tilbake og kjøper en flaske til. Det å selge en flaske gin, er ikke så vanskelig, men det å selge flaske nummer to til den samme kunden er det som er avgjørende for om produktet treffer markedet eller ikke, forklarer Nereng. I dag kan du kjøpe Harahorn Gin i ca. 25 forskjellige stater.

Back To Top